Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 5:57

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat

  • Közzétéve Helyi hírek

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. 

tuzoltok a fustben angyal eszter tu fhdgyillusztráció©Angyal Eszter tű. fhdgy

Száz méter hosszan az összerakott gallycsomó égett kedden délután Tarpán, a Bercsényi utcában. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Egy hektár területen foltokban égett a nádas a délutáni órákban Geszteréden, a Kossuth utca végén. A szakolyi önkormányzati és a geszterédi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.


Nagyecsed és Fábiánháza között ötszáz négyzetméteren gyulladt meg foltokban a kukoricatarló. A nagyecsedi önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Berendezési tárgyak égtek teles terjedelmében kedden este egy penészlaki lakóház egyik szobájában, a Petőfi Sándor utcában. A szomszédok egy idős férfit a házból kikísértek, akit füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos, valamint a nyírbélteki önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, az ott lakó elhelyezéséről gondoskodtak.


Különálló melléképületben a körbálás szalma gyulladt ki kedden délután Nyíregyházán, a Sugár utcában. Személyi sérülés nem történt, de az épületben 20 darab kiscsirkét tartottak, amelyek a tűz következtében elpusztultak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.


Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi kedden Tiszavasváriban, a Vörösvári utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kerekeire visszaállították. A jármű vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították.


Egy rakomány nélküli kisteherautó és egy terepjáró ütközött kedden délután Nyíregyházán, az Alsóbadúri utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280