Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Oct 23, 18:42

Termelői piacot alakíthatnak ki Szabolcsbáka községben

  • Közzétéve Helyi hírek

A Szabolcsbáka Községi Önkormányzat a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Termelői piac kialakítása Szabolcsbáka Községben elnevezésű pályázati konstrukcióban 50,23 millió Forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

ACCamera 2

A pályázati felhívásra Szabolcsbáka Községi Önkormányzat 2016.05.03.-án nyújtotta be támogatási igényét. A TOP-1.1.3-15-SB1-2016-00036azonosítószámú pályázatban Szabolcsbáka Községi Önkormányzat fejlesztésének célja a piactér kialakítása a lakosság életszínvonalának erősítése érdekében.

ACCamera

A fejlesztés lehetővé teszi a helyi kereskedők kulturális keretek között történő árukínálatot. A nagy számban érkező új kereskedők, őstermelők funkcióját nem tudta ellátni, így szükség van a piac kialakítására. Ezek a tények mind, azt igazolják, hogy a helyi vállalkozások bérleti szándékuk alapján fokozatosan tudjanak növekedni. A projektet 50,23 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével valósíthatja meg Szabolcsbáka Községi Önkormányzat.

ACCamera 11

A beruházásnak köszönhetően eszközbeszerzés is megvalósul, amelynek köszönhetően a piactér nagyobb kihasználtságot eredményez.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 „A projektről bővebb információt a http://www.szabolcsbaka.hu/ oldalon olvashatnak.”


aaa