Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 7:19

Holtan találtak a tűzoltók egy idős nőt Győrteleken

  • Közzétéve Helyi hírek

Győrtelken egy a bejelentő elmondása alapján, egy idős mozgássérült hölgy nem adott életjelet magáról és nem tudtak bejutni a házba.

tuzoltok ejjelillusztráció!

A mentők a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségével jutottak be az épületbe, ahol az idős hölgyet már holtan találták.


Újfehértó településen a rendőrség kért segítséget egy lakóházba való bejutáshoz, ahol az ott lakó 57 éves férfi, nem adott életjelet magáról. Az Újfehértói Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói kéziszerszámokkal jutottak be a házba, ahol az idős férfit a földön fekve, eszméletlen állapotban találták. A mentők a sérültet ellátását követően, további vizsgálatokra kórházba szállították.


Nagykálló, Korányi Frigyes úton a Korányi Gimnázium előtt két személygépkocsi összeütközött. Az egyikben 1 fő, a másikban 3 fő utazott, mind a 4 főt megfigyelésre kórházba szállította a mentőszolgálat. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesület vonult a helyszínre. Az egységek a járműveket áramtalanították és a helyszínt biztosították a rendőrségi helyszínelés ideje alatt, majd a forgalmi akadályt megszüntették. 

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280