Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 16, 4:35

Rengeteg baleset történt a ítéletidő miatt

  • Közzétéve Helyi hírek

Huszonnégy esetben riasztották szombat délutántól, vasárnap reggelig a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

DSCF4318

Jellemzően keresztbe fordult kamionokhoz, árokba csúszott és elakadt járművekhez riasztották őket. Így az M3-as autópályán, a 4-es és a 36-os számú főutakon, Nyíregyházán, Szakolyban, Gulács és Jánd között, valamint Nyírbátor és Nyírvasvári között nyújtottak ilyen jellegű eseményeknél segítséget. Összesen hárman sérültek meg ezeknél a baleseteknél.

Nyíregyházán egy reklámtáblát szakított le a szél, illetve a Pazonyi úton lévő cirkuszi sátornak a tetején gyűlt össze nagy mennyiségű hó, amelynek súlya veszélyeztette a sátorban lévő berendezéseket. Mátészalkán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában pedig egy akácfa három parkoló személygépkocsira dőlt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

DSCF4313

Több helyen átmenetileg szünetelt az áramszolgáltatás a hirtelen jött téli időjárás miatt, így Nagykállóban, ahol 1500 fogyasztót érintett a kimaradás, Nyírmihálydiban és Nyírlugoson néhány utcát érintett az üzemzavar, amelyet a szolgáltató már helyreállított. Kemecsén, még vasárnap reggel dolgoztak a helyreállításon az áramszolgáltató munkatársai.

Elzárt település nincs, viszont több tanyabokor nehezen megközelíthető a megyében. Emellett a 36-os számú főúton a nagycserkeszi elágazás és Tiszavasvári között, valamint a 38-as számú főúton Nyírtelek és Tiszanagyfalu között hóátfúvás miatt zárták le az utat a közlekedési hatóság szakemberei, a tőzoltóegységek pedig folyamatosan dolgoznak.

fotók:Nyíregyháza HTP

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280