Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

''Add a szíved, add a mosolyod!'' - kék léggömbök Kisvárda felett

  • Közzétéve Helyi hírek

Sokan gyűltek össze a szikrázó napsütésben délelőtt, kék szalaggal a ruhájukon, kék léggömbbel a kezükben Kisvárdán. A virágzó tulipánokkal teli Sétáló utcán vonultak gyerekek és felnőttek - azért, hogy felhívják a figyelmet az autizmussal élőkre.

kisvarda

A rendezők a Kisvárda és Térsége Szociális Szolgálat Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása és a Vári Emil Általános Iskola Kossuth Lajos Tagintézmény Várday István úti Telephelyének ellátottjai, diákjai és munkatársai voltak. Nem először tartottak ilyen figyelemfelhívó sétát Add a szíved, add a mosolyod! címmel. Mert hiszik, hogy őszinte, tiszta szívvel egymás felé fordulva, egymást elfogadva közösen tehetjük szebbé, színesebbé a világot.

A résztvevők fél 11-re értek a Városháza elé, ahol Leleszi Tibor polgármester köszöntötte őket. Arról, hogyan élhetünk együtt az autizmussal, az egyik érintett szülő, Molnárné Farkas Sziílvia tartott szubjektív beszámolót. A programot kulturális program és flashmob, közös éneklés zárta. A kék ég felé lassan szálltak a kék léggömbök a virágba borult Sétáló utca fölött.

Az eseményről szóló videónkból azt is megtudhatják, kik is az autisták:

Forrás: frissmedia.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280