Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Tüzek és balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

  • Közzétéve Helyi hírek

Tizenöt darab körbálás lucerna gyulladt meg hétfőn reggel Tiszadobon, a Dózsamajorban.

tuzolto vasarosnamenyillusztráció!

A tiszavasvári önkormányzati és a tiszadobi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Száz méter hosszan az aljnövényzet égett hétfőn délben Ajakon, a Vári Emil úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy villanyszerelési alkatrészeket szállító kisteherautó hétfőn este Nyírbátorban, a Fáy András utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tüzet elektromos zárlat okozhatta. Személyi sérülés nem történt. 

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy tuzséri családi házban az esti órákban, a Nyárfás utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot az épületből kivittek. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Kálvin téren az egyik közintézmény pincéjénél, ahol a hatvan centiméter magas vízoszlop gépeket, berendezéseket veszélyeztetett. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a csőtörés miatt összegyűlt vízoszlopot. 

Három személygépkocsi ütközött össze a délutáni órákban a 41-es számú főúton, a 4-es kilométernél, Nyíregyháza közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Harminc négyzetméteren az összekötözött nádkéve gyulladt ki kedden reggel Kótajban, a Rákóczi Ferenc utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Nyíregyházán, a Tokaji úton. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280