Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 19:02

Egyeztetés Vásárosnaményban a Tisza-part jövőjéért

  • Közzétéve Helyi hírek

A rendőrség, a polgárőrök, a közterület felügyelők, a turisztikai szakemberek, a járás és a város elöljárói tartottak megbeszélést kedden délután Vásárosnaményban. A megbeszélés célja a Gergelyiugornyai Tisza-part, az üdülőterület, a szórakozóhelyek rendje, a szabályok betartása és betarttatása, a lehető legrövidebb időn belül a családias hangulat visszaállítása.

gergelyiugornyai Tisza partillusztráció! beregbar.hu

Kicsit elszaladt a szekér Gergelyiugornyán az elmúlt években, évtizedben – tájékoztatott Filep Sándor Vásárosnamény polgármestere.  A város első embere elmondta, az üdülőterület a környék fiataljainak, de messzebbről érkezőknek is elsőszámú szórakozási helyszínévé vált, ami nem lenne probléma, ha betartanák városunk üdülőterületre vonatkozó rendeletet, szabályainkat.  Sajnos az itt üdülők, vagy a szórakozni érkező környékbeliek között van egy réteg, akik úgy gondolják itt mindent lehet. Csak a saját szórakozásuk érdekli őket és nem törődnek azokkal a családokkal, akik pihenni, kikapcsolódni, üdülni érkeznek Gergelyiugornyára.

Ez ellen tennünk kell, és tenni is fogunk! Kezdjük el együtt visszaszorítani és távol tartani azokat, akik csak balhézni, másokat megbotránkoztatni érkeznek ide – mondta el Filep Sándor.

A megbeszélésen kértem a rendőröket, a városrészek polgárőreit valamint városunk közterület-felügyelőit, hogy minden lehetséges eszközzel tartassák be Vásárosnamény üdülőterületre vonatkozó rendelet, kiemelten figyeljenek oda a fiatalok viselkedésére, valamint rendszeresen járőrözzenek a faházak között, és a 22 óra utáni hangoskodókat figyelmeztessék, ha kell büntessenek. Igyekezzenek megfékezni a csendháborítókat. Amennyiben bulizni akarnak, menjenek be a szórakozóhelyekre.

Tervünk, hogy Gergelyiugornya ismét a családok üdülési célpontjává váljon. Jöjjenek a vízitúrázók, bringások, nyaralók. Az elkezdődött fejlesztéseinknek köszönhetően a lehetőség adott erre, reményeink szerint jövőre teljesen tiszta képet kaphatunk – monda el Vásárosnamény polgármestere.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280