Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Nyíregyházi lány lehet a Világszépe

  • Közzétéve Helyi hírek

Lukács Réka boldog. Teljesült a vágya, Magyarországot képviselheti a Miss Earth szépségversenyen, ami nem egy szimpla megmérettetés, hanem hosszasan elnyújtják, több alversenyből áll a szemrevaló, világméretű vetélkedő.

reka1fotó: facebook

A nyíregyházi hölgy az elindulás előtt elmondta a Kelet-Magyarországnak: – Óriási megtiszteltetés számomra, hogy immár másodszor képviselhetem az országot. Hihetetlen, leírhatatlan érzés minden nap a „Hungary” feliratú szalagot viselni a vállamon. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a világversenyen a legjobb formámat nyújthassam, és mindenki igazán büszke legyen rám.

A felkészítőcsapatát a Rabocsi Budapest (ruha), a JANA Workshop (ékszer), Perjés Loretta (smink) és Lazko L’allo (fotó) alkotta.

reka2

– Ugyan nem nyertünk medált a Nemzeti Viselet (National Costume Competition) elnevezésű alversenyen Manilában, de szerintem ez a ruha volt a legszebb az európaiak között. Jártunk különböző iskolákban, ahol a természetvédelem fontosságáról beszéltünk a gyerekeknek. Hihetetlenül megható volt ez a nap: nagy szeretettel vártak bennünket, sikítoztak, ölelgettek, kiabáltak – alig bírtam visszatartani a könnyeimet. Örülök, hogy itt lehetek, és átélhetem ezeket az élményeket – tette közé a közösségi portálon a profilján Lukács Réka.

forrás: szon.hu

 

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700