Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

Tűzesetek megyeszerte - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Folyamatosan izzik a tőzeg egy hektáron Rétközberencsen a Fényes utca végén. A kisvárdai hivatásos tűzoltók hétfőn kettő átemelő szivattyú segítségével a terültet elárasztották.

avartuzillusztráció!

 

Foltokban kukorica tarló égett Paszabnál hétfőn. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendővel és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Tiszabercelen a Rózsa utca mögötti területen egy hektáron égett a nyárfa erdő aljnövényzete. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be egy puttonyfecskendővel és kéziszerszámok segítségével. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Cipős szekrény égett egy családi ház teraszán hétfőn Demecserben. A demecseri önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság a lánggal való égést, a beavatkozók a parázslást egy puttonyfecskendő segítségével megszüntették. A tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt. 

Füsttel telítődött házhoz riasztották a kisvárdai hivatásos tűzoltókat Kisvárdán a Liliom utcában. A házban ronggyal próbáltak begyújtani, azonban a füst visszaáramlott és a helyiség telítődött füsttel. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az izzó rongyot a tüzelőberendezésből eltávolították, majd méréseket végeztek, amelyek eredménye negatív volt, szén-monoxid jelenléte nem volt kimutatható.

Papírhulladék és fűrészpor égett Nyíregyházán egy kazánházban hétfő kora este. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy „D” sugár segítségével oltották el a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Dudás Szilvia tű. főhadnagy, mb. szóvivő

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280