Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 21, 20:59

Négy elfogatóparancs volt a Mátészalkán elfogott nő ellen

  • Közzétéve Helyi hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 7-én éjszaka a mátészalkai vasútállomáson elfogták M. Ildikó 24 éves budapesti lakost.

bilincs no

A nő ellen 4 bírósági elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a többszörösen körözött nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai elfogták T. János 60 éves ópályi lakost 2019. április 7-én, Nyíregyházán. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság hatóság félrevezetése bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Attila 34 éves cigándi lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. április 6-án este egy kisvárdai társasházban kifeszítette az egyik lakás ajtaját, bement és onnan ékszereket, valamint egy karórát eltulajdonított. A rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280