Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 12, 12:40

Minden korosztályt magával ragad PSD új dala

  • Közzétéve Helyi hírek

„Senki nem tudja, senki nem érti, senki nem látja, hogy merre megyek…” – ezzel a mondattal kezdődik a fehérgyarmati PSD új dala, amellyel újra felrobbantja a generációk közötti különbségeket, hiszen ez a dal magával ragadja mind a fiatalokat, mind pedig az idősebb korosztályt.

psd

Mint azt a fehérgyarmati zenei művésztől megtudtuk, a dal felvétele és hangszerelése most is a mátészalkai Simon Music Stúdióban készült, melyet a megszokott módon, Simon Bálinttal készítettek.

A videoklipet az AZIMM MEDIA hozta össze, aminek most már tagja lett a jelenleg Vásárosnaményban élő Tóth József is, aki nem mellékesen PSD jó barátja.

Van itt viszont még más is: Nem csak a mondanivalója miatt különleges ez az új szerzemény, hanem azért is, mert ez az első olyan produkció, amiben már kijelenthetjük: PSD énekel!

Többek között erről is kérdeztük őt rögtön a klip megjelenése után pár mondatban, amire készségesen válaszolt:

Minek köszönhető, hogy eddig eltitkoltad előlünk, hogy ilyen remekül énekelsz?

„Semminek, konkrétan ez a dal egy olyan szerzemény lett, amely megköveteli a refrén éneklését, és ezt a dalt a saját hangommal álmodtam meg, így ennek köszönhető, hogy nem kértem fel közreműködőt.”

A jövőben várható tőled több énekes betét is?

„Igen, már most is vannak olyan készülő dalok, amelyekben újra magamra vállalok olyan részeket is amelyben éneklek. Hozzá kell viszont tennem, hogy – mint az élet szinte minden területén, de főleg a zenében - hatalmas elvárásaim vannak, és nem csak másokkal, hanem magammal szemben is. Ez azt jelenti, hogy most is tartom azt a véleményemet, - amit már egyébként sok helyen hangoztattam – hogy attól még, hogy valaki énekel, még nem mondható énekesnek. Én sem vagyok az. Oda ennél sokkal több kell. Legalább is az én mércém szerint. Hiszen attól, hogy valaki ügyesen lebetonozza a kapubejáróját, attól még nem válik kőművessé. „

Elég egyértelműen üzensz a világnak ebben az új dalban. Ez minek köszönhető?

„Ezt a dalt többek között a magánéletemben jelenleg is zajló komoly döntések sorozata, és az általam generált változások ihlették. Egyre több olyan komoly lépést teszek meg mostanában, ami a teljes zenei útra vezet, és ahonnan már nem szabad hátranéznem, csak is előre. Persze ezeket a döntéseket nem mindig érthetik meg az emberek, és úgy tűnhet, hogy sokszor csak egy szakadék felé megyek. Az idő, az elszántságom, az emberek visszajelzése, és a rengeteg munkával eltöltött idő viszont egyre jobban engem igazol. Megmondtam: Az égig megyünk…”

Ezek a változások, amiket említettél, pontosan mit takarnak?

„Erről egyelőre még nem szeretnék beszélni, de természetesen idejében tájékoztatom majd a tisztelt hallgatóságot, de aki követi a munkásságomat, az észre fogja venni ezeket a dolgokat. Addig is, köszönöm nektek HÁROMHATÁR, hogy ti szinte mindig elsőként hírt adtok a fontosabb dolgaimról, és köszönöm mindenkinek, aki engem hallgat. Őrizzétek meg eme jó szokásotokat, és füstölésig nyomjátok szét a megosztás gombot az új dalnál Facebookon! ;) „

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280