Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Egy szörnyű vasárnap este után újra együtt a kisari család

  • Közzétéve Helyi hírek

Riasztást kaptak a fehérgyarmati tűzoltók, Kisarba küldték őket egy családi házhoz ahol szénmonoxid került a ház légterébe.

riasztás tűzoltóillusztráció!

A házból három embert vittek kórházba a mentők, a család édesanyját, a 19 éves nagyobb fiút és a 7 éves kicsit. Szerencsére már mindenki otthon van épen és egészségesen.

A vasárnap estéről a családfő beszélt nekünk:

"Hála istennek, fel van szerelve a ház szénmonoxid riasztóval. Sokat segített, bár már csak akkor jelzett mikor megtörtént a baj, de a segítségével tudtam felfogni mi történt. A feleségem és a gyerekek már csak részben tudtak kommunikálni, hirtelen nem tudtam mi történhetett, de amikor beriasztott az érzékelő megértettem mindent.

A tűzoltók és a mentők a hívás után nagyon gyorsan kiérkeztek, ez erő, eszköz, összevonás és szakmai tudás, a gyors reagálás példátlan volt. Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan segítséget kapok. Minden elismerésem a hatóságnak, a Rendőrségnek, a Mentőszolgálatnak, a Katasztrófavédelemnek és kirendelt szakértőknek.

Sokat, és ami számomra a legfontosabb a családomat köszönhetem nekik, és azt hogy egy nap elteltével egészségesen újra együtt lehetünk! Úgy érzem csoda történt hogy megmenekültek és visszakaptam őket."

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280