Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 9, 21:18

Nyíregyházi férfi az egyik új fertőzött

  • Közzétéve Helyi hírek

19-re nőtt a Magyarországon diagnosztizált új koronavírussal fertőzöttek száma, három magyar férfinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést – olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.

Koronaviruskorhazillusztráció!

Az egyik fertőzött egy 67 éves magyar férfi, aki munkájából adódóan sok külföldivel találkozik, a másik egy 41 éves magyar férfi, aki Hollandiában és Angliában járt a közelmúltban, a harmadik pedig egy 27 éves magyar férfi, aki együtt volt a szintén Izraelben járt egyik magyar fertőzöttel. Mindhárman a Szent László kórházban vannak elkülönítve.

Szabolcs Online megtudta, hogy a 41 éves férfi nyíregyházi, akinek az élettársa a Marso Kft.-nél dolgozik. – A cég rendkívüli munkaszünetet rendelt el péntekre, az összes alkalmazottat hazaküldték – tudtuk meg Becser Zoltántól, a Marso ügyvezetőjétől, aki hozzátette: a kolléganő tesztjének eredményére várnak, a továbbiakról ezután döntenek.

– Mindenben együttmüködünk a hatoságokkal és az ÁNTSZ-szel, a kolléganőnk irodáját és a további irodai részlegeket természetesen fertőtlenítjük – mondta a Szabolcs Online-nak Becser Zoltán.

Szabolcs Online

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280