Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 16, 4:35

A vásárosnaményi városházán egyeztettek

  • Közzétéve Helyi hírek

A koronavírus-veszélyhelyzet kapcsán a sokadik egyeztető megbeszélésünket tartottuk Vásárosnaményban a Városházán. A megbeszélésen jelen volt Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, Baracsi Endre a megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Szilágyi Péter járási hivatalvezető, Dr. Deák Ferenc jegyző, valamint jómagam. - tájékoztatott a facebookon Filep Sándor Vásárosnamény polgármestere

filep

Ezúton ismételten, és nyomatékosan felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy saját és családtagjaik, valamint környezetük egészségének megőrzése érdekében nagyon tudatosan és igen fegyelmezetten működjenek együtt a döntéshozó szervekkel.

Az előttünk álló hónapok kihívásai a települések polgárainak erős összefogását, felelősségtudatot és esetenként a korábban megszokott dolgokról történő lemondást igénylik. Ha erre képesek vagyunk, akkor gyors és eredményes küzdelemmel rövid idő alatt leküzdhetjük a veszélyhelyzetet, ellenkező esetben beláthatatlan következményekkel kell számolni.

Településeink a határmentiségből eredően is komplexebb feladat előtt állnak, fokozottabb felelősséggel bírnak közösségeink védelme érdekében.

Mint ismeretes, a koronavírus hazánkban történő megjelenése bizonyos óvintézkedések bevezetését követelte meg annak érdekében, hogy Magyarországon a járvány csak kisebb méreteket öltsön, mint a környező országokban!

Felelősségünk közös: valamennyiünk egészsége érdekében kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

A járványveszélyre tekintettel úgy döntöttünk, hogy nem tartjuk meg a március 15-i megemlékezéseket. Polgármesterként városunk közössége nevében képviselő és alelnök úrral koszorúzással és főhajtással 1848-49 hőseinek emléke előtt.

Ezúton szeretném megköszönni az ünnepi műsorra készülő fellépők fáradozásait.
Éljen a magyar szabadság! Tisztelet a BÁTRAKNAK!-írta meg a polgármester

Forrás: Filep Sándor

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280