Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Csalás miatt körözték az ukrán férfit, Beregsuránynál próbált belépni Magyarországra

  • Közzétéve Kék hírek

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2021. október 5-én jelentkezett belépésre egy 21 éves ukrán állampolgárságú férfi.

beregsurany

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék költségvetési csalás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 21 éves zamárdi lakos 2021. október 5-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy ellene a Siófoki Járásbíróság ittas járművezetés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 5-én Győrteleken ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 18 éves helyi lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a sofőrt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
 
 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280