Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Svájcban körözték a román férfit, Csengersimánál fogták el - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Csengersimai Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2021. november 22-én egy román állampolgár.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök megállapították, hogy a 37 éves férfi ellen a svájci hatóság elfogatóparancsot adott ki személy-és vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai 2021. november 22-én Balkányban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 49 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 22-én ellenőriztek egy tehergépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt vezetői kategóriával nem rendelkezik. A rendőrök a 48 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2021. november 22-én elfogtak egy 41 éves nyírtasi lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280