Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Rázárta a bolt ajtaját az eladó a rablóra - az üzletben rabul esett nő felbontott egy vodkát, rágyújtott és várta a rendőröket

  • Közzétéve Kék hírek

Még 2021. április 19-én délelőtt egy nő tért be egy fóti boltba, ám legkevésbé sem vásárlási szándékkal. Tett egy kört a sorok között, majd az eladóhoz fordult, nyitott pengéjű kését megmarkolva követelte a bevételt.

dkeszi1

Az alkalmazott nem adta, hiába hangzott el többször is ugyanaz a felszólító mondat. Amikor a késes támadó a pult mögé indult, az alkalmazott kiszaladt a boltból, kívülről bezárta az ajtót és telefonálni kezdett.

A helyszínen percekkel később szirénázó rendőrautók satufékeztek, addig a szabad mozgásától ideiglenesen megfosztott nő a kasszából kimarkolta a bankjegyeket és egy kupac bankkártyás vásárlást igazoló papírt, magához vett egy üveg vodkát, leült egy kosártartóra és rágyújtott. Káros szenvedélyű időtöltését a riasztott rendőrök szakították félbe, akik bilincselve állították elő.

dkeszi1 1 1

A 81.500 forint hiánytalanul helyben maradt, a nő a kihallgató helyiségben válaszolt a feltett kérdésekre.

dkeszi1

Beismerte tettét, amit anyagi nehézségei miatti elkeseredettségével magyarázott. Szalonnázó kését mindig magánál tartotta, azt használta, amikor eredetileg teáért belépve a boltba - hirtelen ötlettől vezérelve - rablásba fordította a vásárlást.

A kilenc hónapot letartóztatásban töltött, 2022. január 19-től bűnügyi felügyelet alatt álló, 39 éves nővel szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

dkeszi2 0

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280