Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Elfogták a dohánybolti betörőket - egy társukat még keresik

  • Közzétéve Kék hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén 2015. október és 2016. augusztus közötti időszakban 8 nemzeti dohányboltba törtek be ismeretlen tettesek.

dohanybolti

Az elkövetők dohányárut és készpénzt tulajdonítottak el. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya az adatgyűjtést és a beszerzett információk elemzését követően a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával 2016. augusztus 31-én hajnalban Érpatakon elfogtak négy helybeli férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmények elkövetésével.

Ötödik, jelenleg szökésben lévő társuk ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki. 

dohanybolt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a négy gyanúsított közül K. Gábor 49 éves és B. Mihály 31 éves érpataki lakosokat bűnügyi őrizetbe. A rendőrség kezdeményezésére az illetékes bíróság 2016. szeptember 2-án elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását.

dohanybolti1

A gyanúsítottak lakóhelyein megtartott házkutatások során a rendőrök feltehetően az elkövetéshez használt eszközöket és ruhákat foglaltak le. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat nyomozást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280