Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Európai elfogatóparancs volt ellenük - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A barabási közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2022. április 13-án egy 43 éves német állampolgár.

0 szabolcspolice

Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a Schengeni Információs Rendszerben a német hatóság a férfi elfogását, és letartóztatását rendelte el. A rendőrök a külföldi férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2022. április 13-án egy 54 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a Schengeni Információs Rendszerben a cseh hatóság a férfi elfogását, és letartóztatását rendelte el. A rendőrök a külföldi férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyháza belvárosában intézkedtek egy 51 éves tiszanagyfalusi lakossal szemben 2022. április 12-én késő este. A férfi ittas állapotban kötekedett, kiabált az ott tartózkodókkal, amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott, és még a rendőrőröket is verekedésre hívta fel. Az rendőrök a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280