Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett a szabolcsveresmarti férfi - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Szabolcsveresmarton egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. július 3-án.

0 rendőr illusztráció

A 46 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben. 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 20 éves nyírteleki lakost 2022. július 3-án. A férfi körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 26 éves rakamazi lakost 2022. július 3-án. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 35 éves nagydobosi lakost 2022. július 3-án. A rendőrök megállapították, hogy a Sarkadi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Gyulai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280