Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Körözött személyek elfogása - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 24 éves vásárosnaményi lakost 2022. október 9-én.

0 rendőr illusztráció

A férfi körözését a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. október 9-én elfogtak egy 37 éves ibrányi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. október 10-én elfogtak egy 23 éves rakamazi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

 
 
 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280