Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

A jogosítvány nélküli száguldozót és az utasát is megbüntethetik - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő gödi lakost 2022. november 6-án Nyíregyházán külterületén miután 158 km/h sebességgel hajtott a 403-as úton, ahol a megengedett legnagyobb sebesség 90 km/h.

0 rendőr illusztráció

A rendőrök megállapították, hogy a 32 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette, valamint, hogy vele együtt utazó élettársa úgy engedte át a férfinak a jármű vezetését, hogy tudatában volt annak, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őket előállították a rendőrkapitányságra.

A férfivel szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, a gyorshajtás miatt közigazgatási eljárást, míg női utasával szemben járművezetés tiltott átengedése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.A rendőrök a gépkocsivezetőt és utasát is őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 6-án elfogtak egy 54 éves tiszadadai lakost. A férfi körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 6-án elfogtak egy 26 éves kántorjánosi lakost. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
 
 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280