Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 21:39

Saját apján ment keresztül autójával a férfi, amikor az unokának ajándékozott nyuszit kereste a jármű alatt

  • Közzétéve Kék hírek

Tizedik születésnapjára nyuszit kapott ajándékba apukájától a Nyíregyházához közeli településen élő kislány, majd az ünneplést a család bográcsolással folytatta.

rabbit e1508927677226Fotó:newtownpowys.files.wordpress.com

E közben az apa több üveg bort is elfogyasztott, így a fáradtságtól lepihent aludni. Pár óra múlva arra ébredt, hogy a kislánya az ajándék nyuszit keresi, mert az bebújt a család udvaron álló személygépkocsija alá. A kislány azonban nem csak az apukáját, hanem a nagyapját is felkérte a nyuszi keresésére, ezért a papa bemászott az álló gépkocsi alá. Ezt nem vette észre a fia, és beindította a gépkocsit, majd tolatás közben áthajtott a jármű alatt fekvő nagypapán.

A baleset következtében a sértett tizennégy bordája és további csontjai törtek el, melyek négy-öt hónap alatt gyógyulnak meg. Az elfogyasztott bortól közepes fokban ittas fiát a rendőrség súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

Az ügyész a gyanúsítottal szemben a vádemelést egy évre elhalasztotta, mert úgy ítélte meg, hogy a jövőbeli magatartására kedvező hatással lehet ez az ügyészi intézkedés, és nem szükséges vádemelés vele szemben. A gyanúsított ugyanis büntetlen előéletű, beismerő vallomást tett, és egyébként közös háztartásban él az édesapjával, valamint a munkába járáshoz szüksége van vezetői engedélyére.

Ha ezen idő alatt más szándékos bűncselekmény miatt vádat emelnek a gyanúsítottal szemben, akkor jelen ügyben is vádemelésre kerül sor. Ha az egy év eredményesen eltelik, az ügyész megszünteti az eljárást.

– Dr. Szilágyi László sajtószóvivő –

forrás: szon.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280