Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Vásárosnaményban, Jándon, Gulácson, Tarpán és Beregsurányban ellenőrizték a járművezetőket.

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2018. január 27-én.

vasarosnameny

A rendőrök Vásárosnamény ki- és bevezető útjain, Jándon, Gulácson, Tarpán és Beregsurányban minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn-módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek. A közúti kontrollt során a rendőrök összesen 243 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. Kisebb súlyú szabálysértések elkövetése miatt a rendőrök 13 esetben figyelmeztetést, 12 fővel szemben helyszíni, 17 esetben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki. 

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti

!Kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Vigyázzanak egymásra, ne feledjék, MINDENKIT HAZAVÁRNAK!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitámyság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700