Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

16 éves szexmunkás ellen folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves szamosszegi nő ellen.

prostiillusztráció!

A rendőrök Mátészalkán érték tetten a nőt 2018. május 8-án, miközben egy férfinak anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást ajánlott fel. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves és egy 41 éves putnoki férfi ellen.

A két férfi a Nyíregyháza-Mezőcsát útvonalon közlekedő helyközi járatú autóbuszon hangoskodott, trágár szavakat kiabált és a járművön tartózkodó utasokat inzultálta 2018. május 8-án. A férfiak viselkedése a többi utasban megbotránkozást, riadalmat keltett. A rendőrök a bejelentést követően a jogsértés elkövetőit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy tehergépkocsival közlekedő 26 éves kékcsei férfit 2018. május 8-án, Kisvárdán.

A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a szabálysértési hatóság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetőt a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280