Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 20, 19:02

Fokozott rendőri jelenlét a turisztikai idény alatt Vásárosnaményban

  • Közzétéve Kék hírek

A nyári turisztikai idény alatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az üdülőövezetekre és a szabad vizek környezetére a turisták és a helyi lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése érdekében.

IMG 8639 0

A visszatérő rendőri ellenőrzések célja a közrend fenntartása, valamint az állampolgárok személy- és vagyonbiztonságának megóvása. A megerősített közterületi szolgálatot polgárőrök, a közterület-felügyelet munkatársai és közösségi szolgálatot ellátó diákok is segítik.

A közúti balesetek számának csökkentése érdekében a rendőrök rendszeres közlekedésbiztonsági ellenőrzéseket is szerveznek a szabályszegők kiszűrése érdekében. Legutóbbi alkalommal a vásárosnaményi rendőrök Finn módszerrel 415 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy kerékpáros bizonyult ittasnak.

Kisebb súlyú szabálysértések elkövetése miatt 8 esetben figyelmeztetést, 9 esetben helyszíni bírságot szabtak ki. Biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 48 fővel szemben kezdeményeztek közigazgatási hatósági eljárást. Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy saját maguk és mások testi épségének megóvása érdekében a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

EMMI CsaladokEve STATIKBANNER nov 700x700 gif