Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

  • Közzétéve Kék hírek

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

drog

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves mátraverebélyi férfi, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves pásztói férfi ellen.

A pásztói nyomozók 2018. szeptember 21-én az éjszakai órákban tartottak kutatást a 26 éves férfi lakásán, melynek során a gyanúsított  zsebében alufóliába csomagolt port, az ingatlanban pedig különböző kábítószergyanús anyagokat találtak meg és foglaltak le. A poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

drog1

A beszerzett adatok alapján a 26 éves férfi a tőle lefoglalt narkotikumot a 41 éves mátraverebélyi lakostól vásárolta. Az ingatlanban végrehajtott kutatáson a rendőrök bruttó 207 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 60 gramm fehér színű port, több darab tablettát és azok értékesítéséhez szükséges eszközöket, tárgyakat találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagok egy részén elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A pásztói nyomozók a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket, továbbá a 41 éves mátraverebélyi férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700