Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 10:57

Ideiglenes forgalomkorlátozások Debrecenben

  • Közzétéve Kék hírek
elefantdebrecen
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Debrecenben 2016. április 7-én 14 óra 30 perctől a „Nárcisz Futófesztivál” miatt. és 2016. április 9-én 10 óra 30 perctől a Magyar Nemzeti Cirkusz felvonulásának biztonságos lebonyolítása miatt.

 A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. április 7-én a „Nárcisz Futófesztivál” miatt 14 óra 30 perctől előreláthatólag 15 óra 30 percig az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Debrecenben:

A Nagyerdei körút – Pallagi út kereszteződés – Ady Endre út közötti útszakaszon a futók elhaladásáig a közlekedés szünetel, a járműforgalom csak futók mögötti zárást végrehajtó biztosító gépjármű után megengedett. A mezőny megelőzése tilos, kisebb forgalmi torlódás várható.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. április 9-én a Magyar Nemzeti Cirkusz felvonulásának biztonságos lebonyolítása érdekében 10 óra 30 perctől előreláthatólag 12 óra 30 percig az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Debrecenben:

A Balmazújvárosi út – Füredi út – Egyetem sugárút – Bethlen utca – Hunyadi János utca – Rákóczi utca – Burgundia utca – Kossuth utca – Széchenyi utca – Nyugati utca – Pesti utca – Böszörményi út – Füredi út – Balmazújvárosi út – útvonalon, a cirkusz elhaladásáig a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban a forgalom rendőri irányítás mellett halad, forgalmi torlódás várható.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Forrás: police.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280