Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Haláleset miatt lezárták az M3-as autópályát Vásárosnamény felé, Gödöllőnél

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél szerda hajnalban - közölte az Útinform a honlapján.

autopalya dugo1

A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára - írták.

Mint olvasható, a baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.

Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.  A haláleset pontos körülményeit vizsgálják - közölte.

-MTI-

FRISSÍTÉS: Feloldották az útzárat az M3-as autópályán

Megindult a forgalom a hajnalban lezárt M3-as autópályán, a 31-es kilométernél, azonban csak lassan oszlik a feltorlódott kocsisor - közölte szerdán délelőtt az Útinform.

Az M31-es autópályán is engedik már az autósokat. A korábbi, 3-as főútra terelések miatt Gödöllő és Aszód között továbbra is jelentős torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani - írták.

Szerda hajnalban - a rendőrség tájékoztatása szerint - azért zárták le az M3-as autópálya egy szakaszát Gödöllő térségében, mert egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280