Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 19:57

"Segítő kéz 2017" - segítség a rászorulóknak az egész évben

Egyre több cikk jelenik meg arról milyen sok a betegséggel küzdő, hányan élnek utcán és milyen sokan nélkülöznek. Ez karácsony közeledtével mindig szemet szúr az emberek többségének. De  az év 365 napból áll mi van karácsony előtt és után?

segito kez

Az éhező tovább éhezik, a hajléktalan az utcán alszik és a beteg is beteg marad. Jó kicsit sarkítottak a példák, de valljuk be valóban nagy gondok vannak a mai magyar társadalomban. Patak Gábor Gaba pár napja kitalálta, hogy saját erejével és a majdan hozzá csatlakozó magánszemélyek és cégek közreműködésével megpróbálják le redukálni a nélkülöző emberek számát. 

"Budapesten "hozzászoktam" - mennyire hozzá lehet szokni, hogy minden sarkon áll egy kéregető, hogy az aluljárók hajléktalonoktól hemzsegnek."- kezdi lapunk megkeresésére a Segítő kéz 2017 projekt kitalálója. 

"Számtalan egyesület, alapítvány létezik, de még mindig nincs elég, mert vannak rászorulók, akikhez nem jut el a segítség. Ez nem azért van korruptak lennének a karitatív szervezetek, csupán annyi folt van a segítségre szorulók térképén, amit nem tudnak "befoltozni", hogy szükséges egy politika mentes, magánszemélyekből álló kis közösség megalakulása."

"Nálunk a Jóisten lesz a közjegyző, mert jómagam vallásos vagyok és tudom minden adomány célba fog érni".- mondta el Gábor.

Várják a csatlakozni vágyókat a https://www.facebook.com/groups/360898420926505/?fref=ts oldalon.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280