Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:00

Tisztítószerrel szennyezett ásványvizet hív vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták - olvaható a szentkiralyi.hu oldalon

szentkiralyi asvanyviz focuspointcut 600100010x314100010 956x649

Mint írták: A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került. A termék nagyobb mennyiségben történő fogyasztásának egészségügyi kockázata lehet, azonban a szennyezés már a kibontás után felismerhető, mert a víznek kellemetlen szaga van, és az íze sem a megszokott Szentkirályi vízé.

A termékutat követő rendszer segítségével a Szentkirályi időben visszahívta az érintett termékek túlnyomó többségét a raktárakból és boltokból, ám sajnos az Auchan áruházakban néhány fogyasztó már vásárolt a termékből, mielőtt azokat eltávolíthattuk volna a polcokról.

A Szentkirályi kéri az érintett vásárlókat, hogy a fent jelzett terméket vigyék vissza az áruházba (blokk nem szükséges), ahol vették, vagy hívják a Szentkirályi fogyasztói vonalát a 06-80-200-329-es telefonszámon. A cég természetesen megtéríti a nem megfelelő minőségű termékek árát vagy kicseréli azokat.

A kellemetlenségért a Szentkirályi elnézést kér a vásárlóitól. A más szavatossági idővel rendelkező, illetve más boltokban vásárolt Szentkirályi termékek továbbra is biztonsággal fogyaszthatók.

A Szentkirályi Magyarország számára elsődleges fontosságú a biztonságos élelmiszerek gyártása, ezért intézkedett az érintett termék visszahívásáról és a fogyasztók tájékoztatásáról. Minden, jelenleg polcon lévő Szentkirályi termék fogyasztása biztonságos.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280