Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 7, 10:14

„HÁROMHATÁR” Esélylatolgató a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú csapatok hétvégi találkozói (24. forduló) előtt:

  • Közzétéve Sport hírek

Hát kérem szépen, az elmúlt hétvégén, ha a tippmix kínálatban benne lettek volna a megyei I. osztályú csapataink mérkőzései, akkor bizony tarolhattak volna a „mix-királyok”. Persze az más kérdés, ha a tippmix kínálatban tényleg benne lettek volna a találkozók, akkor is ugyanúgy végződött volna-e minden meccs…

foci5A fotók illusztrációk! Nem kapcsolódnak az aktuális mérkőzésekhez! 

(Legendák szólnak bizonyos „táskás” emberekről, tippmix meccset játszó csapatok háza táján…Persze ez biztos csak kitaláció…) Node hál’Istennek, ilyen problémával, ezen a szinten még nem kell megküzdeni, ebből a szempontból itt nagyjából még tiszták a viszonyok!

Ami a lényeg, jön a 24. forduló, ami a tervek szerint, egy meccs híján teljes lesz… Legalábbis a tervek szerint…

2021. 04. 17. /szombat/ 17 órától:

Nyírmeggyes SK - Mátészalkai MTK

Na kérem, akkor indítsunk egy szomszédvári rangadóval a javából ! Azt szokták mondani az ilyen derbikre, hogy ezekben az esetekben, mindegy a helyezés, az aktuális forma, mert az ilyen mérkőzéseken bármikor, bármi bejöhet………Hát a helyezés, és az aktuális forma, egyértelműen a vendégek mellett szól egyébként, de az alighanem szintén prognosztizálható, hogy a Nyírmeggyes, erre a derbire, minden rejtett tartalékát mozgósítani fogja, egy jó eredmény elérése érdekében ! Jó kis meccsnek tűnik így előzetesen…

foci11

Csenger FC - Austria-Juice Vásárosnamény

Szatmár-Beregi rangadó, amelyen mindkét csapat egyértelműen győzelemre fog törni, a Csenger már csak abból kifolyólag is, mert még ha változatlanul zárt kapus meccs is, node csak egy hazai pályán lejátszásra kerülő találkozója lesz, a Vásárosnamény pedig, minden bizonnyal egy rövidebb eredménytelenségi szériáját szeretné lezárni, egy idegenbeli sikerrel. Ennél a meccsnél nagyon azt érzem, hogy kifejezetten meghatározó lesz az, hogy az együttesek kulcsemberei, milyen formát fognak szombaton kifogni……………

Tarpa SC – Fehérgyarmat SC

Tarpán a kitűzött célok megvalósulásának a kapujában állnak: Május 5.-én a Dunavarsánnyal meccselnek, amely találkozójukat az M4 Sport élőben fogja közvetíteni, s az Amatőr Kupát szeretnék elhódítani, veretlenül szeretnének bajnokok lenni, s ha kell osztályozó mérkőzést játszaniuk, az NB. III.-ba jutásért, akkor azt a párharcot is sikerrel kívánják megvívni, hiszen egyértelműen kitűzött cél a magasabb osztály. Azt gondolom, nem akármilyen célok ezek, s ami a leglényegesebb, egyáltalán nem teljesíthetetlen számukra az, hogy minden célkitűzésük teljesüljön, ami azért valljuk be, megsüvegelendő teljesítmény lenne, az egész megyei fociközvélemény részéről !  Szomszédvári rangadón kell ehhez egy lépést szombaton megtenniük, a sereghajtó, a megyei I. osztályú licenckérelmet már be sem adó Fehérgyarmat ellen, amely csapat számára, már az is pozitívuma a hétvégének, hogy a bajnokesélyes ifi csapatuknak, nem lesz hétvégén mérkőzése, így az ificsapat segítségével, legalább garantáltan lesz tizenegy játékos szombaton 17 órakor………………..Ez van, bár mint Fehérgyarmat labdarúgásához egész életem folyamán ezer szállal kötődő, azt valamilyen formában egész életem során segítő-szolgáló emberként, azt azért nem mondanám, hogy ezt kell szeretni………..

foci1

Mert őszintén szólva mérhetetlen szomorúság és keserűség  van a szívemben-lelkemben, emiatt a Fehérgyarmati fociállapot miatt………….Mást nem óhajtok itt most leírni, mert egyrészt nem tartozik az egész világra, másrészt arra ez a terjedelem, nem igazán lenne elég ………….. A „Háború és békét” pedig Lev Nyikolajevics Tolsztoj, már egész tűrhetően megírta, pár évtizeddel ezelőtt……… Aki sohasem szeretett Bennünket, hiszen tudjuk jól pontosan, hogy van ilyen is,  azoknak ezek most vidám napok, akik pedig őszintén sajnálnak minket, azok különböző formákban, ezt már tudatták velünk…….. Köszönjük egyébként nekik, s hál’Istennek, Ők lényegesen, de jóval lényegesebben többen vannak ! Tisztelt Megyei Focikedvelők ! A „TARPA SPORTJA” facebook oldalán, ahogyan azt Önök már megszokhatták, élőben láthatják erről a találkozóról az internetes közvetítésünket, Bodnár Zsolti Kollégámmal ! Tartsanak Velünk !  

Nagyecsed RSE - Baktalórántháza VSE

Járvány ide, járvány oda, a Nagyecsedet a vészhelyzet sem tudta megtörni, s az idei bajnokságban is remek teljesítményt nyújtanak, meghatározó csapata a megyei I. osztálynak ! A Baktalórántházának, egy igen komoly nyári vérátömlesztés után, azt gondolom a legfontosabb célkitűzésüket, a bent maradást, megítélésem szerint sikerülni fog teljesíteniük. A papírforma hazai sikert sejtet, de azt a réges-régi igazságot, ha valahol, hát Nagyecseden és Baktalórántházán is nagyon jól tudják, hogy a „labda gömbölyű”…………….S Borza Laci Barátunkat, Isten Éltesse Születésnapja Alkalmából !  

foci csenger

Nagyhalászi SE – Kemecse SE

Rendkívül érdekes kis derbinek ígérkezik ez a találkozó. „Pürrhoszi” áldozatokkal járt a Nagyhalásznak, a hétközi, Baktalórántházi pontszerzése, aminek „köszönhetően”, az általuk talán erre a hétvégére kalkuláltnál, valamivel foghíjasabban fognak tudni pályára lépni, mindazonáltal az „életéért küzdő” Kemecse helyzete sem a legirigylésreméltóbb, hiszen meccsek sorát kellett kihagynia, a járvány miatt, edzeni sem igazán tudtak, szóval valamilyen formában, Ők szinte „beesnek” a bajnoki folytatásra, s bőven lesznek olyan tényezői a focinak, amit Hokk Mester fiai is, kizárólag akarati tényezőkkel pótolhatnak még egyenlőre……Hát ez van, a többit pedig meglátjuk ! Illetve bocsi ! Zárt kapuk vannak, úgy hogy annyira nem is igazán láthatjuk………… 

2021. 04. 18. /vasárnap/ 17 órától:

Gyulaháza KSE – Nyírgyulaj KSE

Ezen a mérkőzésen, nagyobb presszió alatt, kétségtelenül a hazai csapat, a Gyulaháza fog játszani, már csak helyzetéből adódóan is, s egyértelműen nyugodtabban futballozhat a Nyírgyulaj, szintúgy, már csak helyzetéből adódóan is. Szent meggyőződésem, hogy ennek a mérkőzésnek, az akarati tényezők lehetnek a legmeghatározóbb momentumai, abból a szempontból, hogy a hazaiak, esetleg sikeresek lehessenek. Azt gondolom, hogy azzal egyébként mindenki tisztában van, hogy a Nyírgyulaj játékoskerete, megyei szinten, a legnívósabbak közé tartozik……

foci4

Mándok VSE – Ibrány SE

Nálam most ez a találkozó érdemli ki előzetesen, a forduló mérkőzése címet, egészen biztos vagyok abban, hogy nagy iramú, lüktető játék, nagy küzdelem fogja ezt a mérkőzést mindvégig jellemezni. Volt szerencsém mindkét csapatot látni, s meggyőződhettem arról közvetítéseim során, hogy mindkét együttes keretében, kiváló labdarúgók egész sora található. Jelenlegi helyezésétől, lényegesen több van a Mándokban, s gondolom, hogy nem nagyon óhajtanának túlzottan „veszélyes zónába” sodródni, márpedig akkor nekik, kiváló ellenfél ide-kiváló ellenfél oda, mindent el kell követniük, a három bajnoki pont megszerzése érdekében ! Persze azért ehhez, minden bizonnyal Kiss Tomi csapatának is lesz egy-két szava……………..

 Az Újfehértó SE – Balkány SE mérkőzést elhalasztották !

A fotók, Zsoltinak, és mindazon Hölgyeknek és Uraknak köszönhetőek, akiket Zsolti még be szokott a fotózásba vonni !!!!!!!!!!

Még mindig azt közölhetem Önökkel, hogy ne menjenek meccsre, mert azok továbbra is zárt kapus találkozók lesznek ! Bodnár Zsolti Barátommal, változatlanul mindent megteszünk azért, hogy a zárt kapuk mellett, Önök ne maradjanak teljesen le mindenről, hiszen hétközi meccset is láthattak (Mátészalka-Vásárosnamény, Zsoltival és Svéda Tanár Úrral) s a szombati Tarpai közvetítésünk (Tarpa-Fehérgyarmat, 17 órától a „TARPA SPORTJA” oladolon !) mellett, vasárnap 17 órától pedig, egy remek Megyei II. osztályú rangadót is élőben fogunk Önöknek közvetíteni terveink szerint, mégpedig a Nagydobos-Csengersima derbit ! Kiváló kis meccsnek ígérkezik ez is !!!!!!! Tekintsék meg ezt a találkozót is tehát, a „HÁROMHATÁR HÍREI” facebook oldalán !

Továbbra is vigyázzanak Magukra, s Egymásra ! Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Labdarúgása ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! PUSZTULJ VÍRUS AZ ÉLETÜNKBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki teheti oltassa be magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Védjük saját, és szeretteink életét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papp Attila (Papsi)

 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280