Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Gödről és az MTK Budapesttől érkezett a sporttámogatás Aranyosapátiba és Mezőladányba

  • Közzétéve Sport hírek

A labdarúgásnak ereje van. Nem csak kitartásra és a csapatmunkára nevel, hanem a falvak lakosságának összetartását is eredményezi.

onder

Heti esemény, amely után napokig lehet elemezni az elmúlt fordulót, majd állandó témaként szolgál a következő mérkőzés. Kicsik és nagyok örömüket lelik ebben a sportban, amihez nem kell más, csak egy labda.

Gyerekként kezdtem el sportolni Benk községben az ifjúsági csapatban, majd idővel több megyei sportegyesület felnőtt csapatában is játszottam, illetve jelenleg is aktív labdarúgó vagyok, a sport iránti elhivatottságom pedig az évek alatt nem halványult. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye bajnokságait a mai napig figyelemmel kísérem, kiemelten azokat a csapatokat, amelyekben jelenleg is gyerekkori barátaim játszanak. Emellett pedig több település polgármesterével ápolunk jó kapcsolatot, akik igyekeznek a labdarúgást a fiatalok és egyáltalán a lakosság körében népszerűsíteni, a sportot támogatni a rendelkezésre álló minden eszközzel.

A sport iránti elhivatottságban és a labdarúgás népszerűsítésében osztozik dr. Horváth László is, akinek a közbenjárásával a Gödi SE felajánlása mellett a Benkiek Benkért Egyesülettel együttműködve sikerült Aranyosapáti és Mezőladány labdarúgó csapatainak sportfelszerelést juttatni, a közelmúltban pedig Janta Gábor technikai vezető közbenjárásával az MTK Budapest járult hozzá egy rendkívüli felajánlással ahhoz, hogy Aranyosapáti és Mezőladány labdarúgó csapata a következő idény mérkőzéseinek a legjobb feltételek mellett vághasson neki. A támogatásként nyújtott felszerelések Bartha Attila (Mezőladány) és Kazsuk Csaba (Aranyosapáti) polgármester urak részére kerültek átadásra.
 
A támogatók felajánlását nagyra értékeljük és köszönjük."

Dr. Onder Péter

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280