Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Leót nem feledik a csapattársak, szurkolók, barátok! Túristvándiban az Újságíró Válogatott !

  • Közzétéve Sport hírek

Amíg csak élnek, nem felejtik el azt a márciusi futball mérkőzést, akik ott voltak a megyei III. osztályú Túristvándi-Méhtelek találkozón, akár mint pályán lévő sportolók, akár mint szurkolók…

leo

Mérkőzés közben lett rosszul, s tragikus hirtelenséggel, a Túristvándi labdarúgó pályán hunyt el, a hazaiak játékosa, Algács Tibor, mindenki „LEO”-ja. A Szatmári térség labdarúgása, egy ikonikus egyéniségét, egy igazi élő legendáját, egy kiváló sportembert, egy derűt sugárzó, csupaszív barátot, sporttársat, a labdarúgás megszállott kedvelőjét veszítette el. 

A Túristvándi labdarúgás „mindenese”, Tukacs Laci barátom, ahogy mondta a napokban is, „valahogy Leo nélkül, semmi sem ugyanaz már, mint vele együtt volt… Algács Tibort, az Őt rajongásig szerető családtagjai mellett, természetesen nem feledik a csapattársak, szurkolók, barátok sem!

Tukacs László személyes baráti kapcsolatot ápol Csillag Péterrel, a Nemzeti Sport kiváló újságírójával, aki igazi „szerelmese” a kisfalvak labdarúgásának, s írásaiban, szinte már az ország legeldugottabb szegleteibe is eljutott, s „lélekmelengető” cikkek egész sorát szentelte a „kiscsapatoknak”, az egyszerű sportembereknek, a labdarúgás falusi napszámosainak, s Laci és Péter együtt „tető alá hozták”, hogy egy jótékonysági mérkőzés kerülhet megrendezésre 2021. július 24.-én /szombaton/, 17 órai kezdettel, a Túristvándi labdarúgó pályán, ahol a Túristvándi KSE, kiegészülve Leo néhány családtagjával, hozzátartozójával, az Újságíró Válogatott ellen fog pályára lépni.

Jó szívvel fogadnak a szervezők minden adományt, amelyet teljes mértékben Algács Tibor családjának a megsegítésére ajánlanak fel, s a Túristvándi KSE számlaszámára lehet az adományokat felajánlani, amely a következő:

68800147-11079398

Az adományozókat arra kérik, hogy szíveskedjenek feltüntetni az utalás mellett, az „ADOMÁNY” szót. 

Az Újságíró válogatottban, a korábban a III. Kerületi TVE csapatában is futballozó Csillag Péter mellett, pályára lép több kiváló szakíró, újságíró, de például olyan vendégjátékosuk is lesz, aki az első hívó szóra vállalta a szereplést, mint Bücs Zsolt, a Szatmári /Rozsályi/ származású, az aktív korszakában Magyar Labdarúgó válogatottban is pályára lépő, nagyon sokak által szeretett és kedvelt sportember.

A mérkőzést Parádáné Demeter Enikő vezeti, a kiváló Paráda-Kocsis játékvezetői asszisztensi duó segítő közreműködésével.  „Kistuki”, a „Buszos”, „Edu”, „Bizsi”, „Muci”, „Emu” és a többiek, nívós ellenféllel együtt fognak tehát emlékezni, imádott csapattársukra !

S Leót ismerve, azzal a kis huncut mosollyal a szeme sarkában, büszkén fogja odaföntről figyelni az Ő legkedvesebb barátait, ahogy azzal emlékeznek meg róla, ami a legközelebb állt mindig is a szívéhez, a FOCIVAL………………………

Tisztelt Olvasók !

A „Háromhatár Hírei” facebook oldalán, szombaton 17 órától, teljes egészében, élőben közvetíti a találkozót Bodnár Zsolt /ZSOLTI/ és Papp Attila /PAPSI/ !      

 

Papp Attila /PAPSI/

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280