Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Hétközi „Újdonság” Újfehértón, itt lesz az Újpest!!!!!!

  • Közzétéve Sport hírek

Szó se róla, nem tétlenkednek a vezetők Újfehértón, ahol úgy vélem, az egyik legkomolyabb sikert azzal könyvelhetik el, hogy el tudták azt érni, hogy az elmúlt bajnoki évad egyik „pozitív meglepetés” csapatának a keretét, döntően képesek voltak egyben tartani, mi több néhány kifejezetten minőséginek tűnő igazolással, a keretet, egy kicsit még talán tovább is „acélosították” Matévi Csaba és társai!

ujpest

Szó mi szó, a csapat magasra tette a tavalyi szereplésével a lécet, de Piskóti Zsoltit és csapatát, legalábbis ahogy én megismertem Őket, szerintem még inkább doppingolni fogják a kihívások! Hétvégén Tarpán játszottak felkészülési mérkőzést, sajnos a vihar egy félidőssé „szűkítette” a derbit, egyébként az Újfehértóiak vezettek a szünetben 1:0-ra.

S ha már így egy kicsit, a hétvégi felkészülés némileg „kurtára kerekedett”, hát gondoltak egy merészet Újfehértón, s „tető alá hoztak” egy felkészülési meccset az Újpest vegyes csapatával, 2021. augusztus 04.-én, szerdán 18 órai kezdettel! 

Egyébként a fővárosi és a szabolcsi klub, kifejezetten jó kapcsolatokat ápol, már huzamosabb ideje, nem véletlenül sikerült tehát lekötni ezt a találkozót. Elstartolt az élvonal egyébként az elmúlt hétvégén, s egy nem éppen az időjárás miatt „viharos” meccsen, az Újpest vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, no meg a nemzetközi porondon sem egy akármilyen derbi vár rájuk a következő kupafordulóban,   a „mumus” Vaduz elbúcsúztatása után, így a teljes igazsághoz tartozik, hogy természetesen ne egy komplett kezdőt várjanak az érdeklődők pályára lépni, de úgy gondolom, hogy mindazon játékosok, akik az Újpest kötelékéhez tartoznak, a legendás klub mezét magukra öltik, s játszani fognak ezen a találkozón, egészen biztosan oda fogják magukat tenni a meccshez, hiszen ez egy bizonyítási lehetőség is egyben, valamennyi pályára lépő számára.

De higgyék el, fognak köztük majd egészen kiváló képességű játékosokat is látni, s egy nagyon szép, mi több nemes feladat lesz ellenük helytállni Piskóti Zsolti játékosainak, egyben számukra is ez egy kiváló lehetőség lesz arra, hogy megmutathassák azt, hogy mire képesek, egy remek ellenféllel szemben !

Ja, és korántsem mellékesen, az Újpesti szakmai stáb tagjaként, olyan legendák is tiszteletüket teszik majd információink szerint a mérkőzésen, mint Véber Gyuri, Szlezák Zoli, vagy Filkor Attila.

Újpest fanatikusoknak ez tehát egy „kötelező” szerda esti program, de a labdarúgás megyei szerelmeseinek, ez szintén nem akármilyen programkínálat itt a holtszezonban. A belépés ingyenes, mindenkit nagy szeretettel várnak Újfehértón!  

Tisztelt Olvasók !

A „Háromn Határ Hírei” facebook oldalán, szerdán 18 órától, teljes egészében, élőben közvetíti a találkozót Bodnár Zsolt /ZSOLTI/ és Papp Attila /PAPSI/, s utóbbi szpíkerkedni is fog a derbin !      

Papp Attila /PAPSI/

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280