Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 5:11

Mentő vitte el az igazi túlélő játékvezető hölgyet a Tisztaberek-Ópályi meccsről

  • Közzétéve Sport hírek

Nagy-Katona Nikoletta egy igazi túlélő. A játékvezető hölgy sikeresen megküzdött a rosszindulatú daganattal, kihevert egy korábbi meccsen elszenvedett „üzemi balesetet, amikor egy hónapig nyakmerevítőt volt kénytelen viselni.

nayg katona

Vasárnap pedig mentő vittel el a Tisztaberek-Ópályi (2-1) megye kettes bajnokiról, amelyen könyöksérülést szenvedett, de ez sem törte meg. Hétfőn úgy mesélt minderről, mintha semmiség lett volna…

Az ominózus mérkőzésen kettes számú asszisztensként – szó szerint – akció közelben volt, így esett áldozatául két játékos párharcának, amiből ezer előfordul egy mérkőzésen.

– A hetedik percben a hazai védő meglökte a vendégcsatárt, aki azzal a lendülettel nekem esett – ecsetelte az eseményeket Nagy-Katona Nikoletta. – Ahogy felborított, a térdemet a pálya melletti korlátba ütöttem, arról gőzöm sincs, hogy a jobb könyökömmel pontosan mi történt, viszont nagyon fájt, sírtam is. A szalkai kórházba szállították, ahol ellátták a sérülésemet és egy trendi gipszet kaptam, amit tíz napig kell viselnem.

A berekiek segítőkészségét köszönöm, a férjem pedig hamarabb megérkezett, mint a mentő, úgyhogy a bajban nem maradtam egyedül. Szeptemberben tértem vissza, és megnyugtathatok mindenkit, emiatt nem ment el a kedvem a játékvezetéstől. Velem már annyi minden megesett, ezt szinte „szúnyogcsípésnek” fogom fel.

Csucsu/szabolcsfociinfo.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280