Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Papsi féle esélylatolgató a hétvégi pótolt megyei bajnoki labdarúgó meccsekre

  • Közzétéve Sport hírek

Befejeződött az őszi szezon Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgó bajnokságaiban, de ezen a hétvégén, még lesznek pótlandó mérkőzések, lesz hová meccsre menni a labdarúgás megyei szerelmeseinek:

sassvedes

Az október 23.-i, ünnepi hétvégén egyetlen játéknap, vasárnap lehetett volna találkozókat rendezni a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is, amelyre az Igazgatóság nem tudott volna játékvezetőket biztosítani, mivel valamennyi mérkőzést vasárnap játszották a megyében.

Néhány találkozót hétközben, megállapodással lejátszottak menetközben, a többit most pótolják.

Megyei III. osztály Szabolcs csoport:
2021. 11. 27. /szombat/ 13 órától:  
Tiszadob SE – Napkor SZSE
Ibrány SE II – Nyírturai FC
2021. 11. 28. /vasárnap/ 11 órától:
GFSE Oros – Buj SE (Nyíregyháza FILO Sportpálya)
2021. 11. 28. /vasárnap/ 13 órától:
Nyírtét SE – Tiszatelek SE
Tiszaeszlár SE – Levelek SE (Bashalom Sportpálya)
/A Tiszabercel SE – Nyírteleki SE 0:2 mérkőzést lejátszották !/
 
Megyei III. osztály Nyírség csoport:
2021. 11. 27. /szombat/ 11 óra 30 perctől: 
Érpataki SE – Szakoly SE
2021. 11. 28. /vasárnap/ 13 órától:
Bököny SE – Piricse SE
Nyírgyulaj KSE II – Herkules FC Nagykálló SE
Máriapócsi LSK – Hodász SBK
Bogát 2000 TC – Nyírcsászári FK
Őr KSE – Petneháza SE
 
Megyei III. osztály Szamos csoport:
2021. 11. 27. /szombat/ 13 órától: 
Túristvándi KSE – Szamossályi SE
2021. 11. 28. /vasárnap/ 13 órától:
Tyukod FC – Porcsalma DSZSE
Ura SE – Penyige SE
/A Méhteleki TE – Fehérgyarmati DFSZSE 0:2 mérkőzést, valamint a Kisar SE – Jánkmajtis KSE 7:0 mérkőzéseket lejátszották !/
 
Megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport:
2021. 11. 27. /szombat/ 13 órától: 
Tiszalök VSE – Nyírlugosi SE

A Tiszalöknek, kifejezetten jól alakulgattak egy ideig a találkozói, egy kicsit mintha a szezon vége tájára azonban elfáradtak volna……………..A Nyírlugosnak a mostanitól volt már sokkal jobb félszezonja, elég sok nehézséggel kellett ezen az őszön megküzdeniük, s talán Fortuna sem fogta mindig a kezüket, sőt……………………A tabellán elfoglalt pozícióktól függetlenül, kétségem sincs afelől, hogy nagyon komolyan fogják a hazaiak venni a találkozót, mert Ők is tisztában vannak azzal, hogy azért mindenre számíthatnak, csak arra nem, hogy a Nyírlugos majd „olcsón adja a bőrét”………………………..

Megyei II. osztály Gémtech csoport:
2021. 11. 27. /szombat/ 13 órától: 
Vámosoroszi KSE – Encsencs SE

Ennek a meccsnek külön pikantériája, hogy két olyan településvezető falujának a csapata csap majd össze, Végh Endre és Szedlár János személyében, akik évtizedek óta, erőn felül is mindent megtesznek azért, hogy a foci létezzen, s lehetőleg minél jobb minőségben a községükben ! Azt hiszem, bár hál’Istennek azért itt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében még szerencsére felsorolhatnánk néhány polgármestert, de azért ez a két Úr is, a kiemelendően pozitív példák közé tartoznak ! A Vámosoroszi, egészen biztosan, mindenféleképpen egy hazai sikerrel óhajt elbúcsúzni, listavezetőhöz méltóan, ezután a számukra gyönyörűen sikerült ősz után, a roppant lelkes szurkoló táboruktól, tudva azt, hogy az Encsencs, egy roppant kiszámíthatatlan, veszélyes ellenfél, kimagaslóan gólerős támadó szekcióval, akik ellen, szinte lehetetlen kapott gól nélkül lehozni egy meccset, ami azt jelenti, minimum két gólt szerezniük kell Szabó Antiéknak, ha győzni akarnak……….   S nem árt, ha határozott, jó színvonalú játékvezetés is lesz majd, mert Szedlár Polgármester Úr, bizony nem szokta „véka alá rejteni”, a játékvezetéssel kapcsolatos véleményét………………………………… 

Nyír-Wetland Megyei I. osztály:
2021. 11. 27. /szombat/ 13 órától: 
Gyulaháza KSE – Ibrány SE

Talán különösebben ecsetelnem sem szükséges, hogy Bardi Gabi csikócsapatának, mekkora szüksége lenne ennek a találkozónak a bajnoki pontjaira, s a remek közösséget alkotó ifjak, Mesterükért tűzbe mennének, s a Mátészalkán elszenvedett súlyos vereségük után, nagy szívvel teszik majd hozzá magukat ehhez a találkozóhoz. A remek játékerőt képviselő Ibrány lesz az ellenfelük, az ifjú kora ellenére már rutinosnak ítélhető Kiss Tomival a kispadon, akinek úgy gondolom, a futballról alkotott filozófiája, nagyon sok mindenben hasonló ahhoz, amit Bardi Gabi is képvisel. Őszintén szólva, az Ibrányiaknak sem az „álmaik meccse” volt az elmúlt héten, inkább úgy emlékezhetnek vissza rá, mint ha a „Rémálom a Nyírmeggyesi Sportpályán” című filmnek, a traumát átélő főszereplői lettek volna. Egyszóval javítási szándék itt-javítási szándék ott, szombat délután pedig meglátjuk, hogy ilyen előzmények után, a két csapat meccse mit hozott……………………………. 

Tarpa SC – Kemecse SE

Tarpán, Sipos Laci Barátomék, szerintem dörzsölgették a szemüket az elmúlt hétvégén, hogy „tényleg jól látnak-e”, mert egyenesen sziporkázott a csapat, az ellen a Balkány ellen, amelynek az élén, Mirgai Mester személyében olyan szakvezető áll, aki minden ellenfelet tökéletesen feltérképez, s a csapatát óramű-precizitással készíti fel a hétvégi találkozókra. Varga Gyuszi csapata, már-már a tavalyi szezon Tarpáját idézte „nyomokban” ! Node, ahogy azt szokták mondani, az elmúlt heti győzelemnek, a Tarpa jelenlegi helyzetében, akkor lesz igazán értéke, ha a hétvége három pontját is be fogják tudni gyűjteni. Ezt próbálja majd a maga eszközeivel megakadályozni a Kemecse, s azért Resán Attila is sokszor bebizonyította az ősz folyamán, hogy nem rest olyan taktikát kidolgozni, amivel  azért nem egy alkalommal tudott a csapata „borsot törni az ellenfelek orra alá” ! Tarpán azonban nagyon nem szeretnének „tüsszenteni”, s ez nekem nagyon azt jelzi, hogy a foci Szamár-Beregi szerelmesei, ha elmennek Tarpára erre a meccsre, hát nem fognak egy rossz kis derbit látni, szombat kora délután …………………….. Ezúton is gratulálunk Rozman apukának, aki azt mondta nekem a héten, hogy a fiú, már szinte rugdos a lábával ! Őszintén szólva én ezen olyan nagyon nem is csodálkozok…………………………..

2021. 11. 28. /vasárnap/ 13 órától:
Nyíregyháza-Spartacus II – Újfehértó SE (Nyíregyháza Örökösföldi Sporttelep)

Huszák Géza fiai fantasztikus őszt produkáltak, minden egyes mérkőzésüket megnyerték odahaza és idegenben egyaránt, egyetlen találkozón veszítettek, amikor Harbula Balázs őszi meglepetéscsapata, a Vásárosnamény volt képes diadalmaskodni az otthonukban, bár halkan hozzáteszem, többek véleménye szerint, akik azon a meccsen jelen voltak, az bizony az „ősz derbije” volt, minden tekintetben, s nem véletlen, hogy ez a két csapat fog a táblázat élén telelni ! Azért ez a pótolt találkozó sem lesz „piskóta”, hiszen Piskóti Zsolti csapata ellen, egyetlen ellenfél sem mehet sohasem biztosra, még akkor sem, ha talán Zsoltiéknak ez az ősz, nem is sikerült teljes mértékben úgy, ahogyan az Ők igazából szerették volna……… Jómagamnak abban a szerencsében volt részem, hogy jelen lehettem, egy felkészülési találkozóján az Újfehértónak, amit közvetítettünk is élőben Bodnár Zsolti Kollégámmal, a „Háromhatár Hírei” facebook oldalán, s több mint 10000 megtekintő érthetett akkortájt egyet velem, hogy egy sziporkázóan jól futballozó, remekül összerakott Újfehértót láthattunk. Egészen biztosan részletről, részletre  ki fogja a holtszezonban Zsolti elemezni, hogy milyen összetevői lehettek annak, hogy a csapat, nem egészen a várakozásoknak megfelelően teljesített, s hiszem, hogy egy precízen felépített téli felkészülés után, a tavaszuk, lényegesen sikeresebb lesz majd. De előtte, még itt az idei esztendő utolsó, s nem túl egyszerű leckéje számukra ! Garantálom, hogy ez is egy nagyon jó kis mérkőzés lesz !

Nagyon vigyázzon magára és szeretteire mindenki az elkövetkezendő hetekben, amikor csúcsra futhat a járvány, én advent havára, mindenekelőtt JÓ EGÉSZSÉGET szeretnék mindenkinek kívánni !

Aki teheti, a szabályokat, előírásokat betartva, menjen ezen a hétvégén is meccsre, s aztán jönnek a téli teremtornák, ott is csak óvatosan, de sok sportélménnyel gazdagodva szurkoljanak. Bodnár Zsolti Kollégámmal, Levelekről, már a jövő héten, élő közvetítéssel jelentkezünk majd terveink szerint, aki teheti, tartson majd velünk ! S tartsanak velem is, pénteken a Rádió Som adásában, a „Sportbeharangozó” című műsoromban, interjút hallhatnak majd Varga Gyulával, a Tarpa edzőjével, s szombaton pedig szpíkerként találkozhatnak velem, a Tarpa-Kemecse labdarúgó mérkőzésen, valamint a Fehérgyarmati Városi Sportcsarnokban, a Fehérgyarmat-Tiszavasvári NB. II.-es bajnoki férfi kézilabda mérkőzésen, egy várhatóan jó hangulatú megyei kézilabda rangadón !

Isten Áldja Valamennyiüket !

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280