Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Teremfoci „dömping” Leveleken!

  • Közzétéve Sport hírek

December hónapban, Levelek, egy kicsit Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye „foci fővárosává” fog avanzsálni, hiszen kétségtelen tény, hogy az év vége legnagyobb szabásúnak tűnő teremfoci eseményei közül, kettő is a Leveleki Sportcsarnokban fog megrendezésre kerülni.

teremfoci

Az eseményeken, várhatóan több száz labdarúgó fog pályára lépni, s minden bizonnyal, jelentős érdeklődés fogja a szurkolók köréből is kísérni,  ezeket a több napos labdarúgó rendezvényeket. 2021. december 1. és 5. között, fogják játszani az „I. Mikulás Kupa” Leveleki Teremlabdarúgó Torna mérkőzéseit, s 2021. december 18.-19.-én rendezik meg, a „VIII. Bakta Kupa” teremlabdarúgó tornát, s mindkét nívósnak tűnő focitornát tehát, a Leveleki Sportcsarnokban bonyolítják le.

Két népszerű, remek sportember, Szmolka Tamás, és Koleszár László a kupák fő szervezői. Rögzítendő, hogy cikkünk megjelenésének a pillanatában, még nem zárult le a nevezés, egyik tornára sem, de már csak meglehetősen korlátozott az a létszám, amit még el tudnak fogadni, jelentkező új csapatként. Nagyon fontos tehát, hogy ha valamely csapat, még esetleg bármelyik eseményre a kettő közül nevezni szeretne, „villámgyorsan” tegye meg, nehogy már esetleg késő legyen………

Az „I. Mikulás Kupa” lebonyolításához kapcsolódóan, Szmolka Tamástól juthattunk tehát hozzá, a legfontosabb információkhoz. Elmondta Tamás, hogy még azt sem tartja teljesen kizártnak, hogy egy nappal hosszabbodni fog a tornájuk időtartama, mert esetleg még a 40 csapat is összejön, amelytől többet egyébként valószínű, hogy nem is fognak tudni elfogadni. A facebookon, mindenféleképpen meg fogják időben osztani a menetrendet, s így mindenki értesülhet majd arról, hogy akkor pontosan mennyi csapat is nevezett, s miként alakulnak a kezdési időpontok.

A „VIII. Bakta Kupa” teremlabdarúgó tornával kapcsolatban Koleszár László elmondta, hogy technikai okokból, az idén nem Baktalórántházán fogják tudni megrendezni a kupát, hanem Leveleken lesz lebonyolítva az Ő tornájuk is. Megjegyzendő, volt egyébként már korábban is „Bakta Kupa” Leveleken, amelynek akkor is kiváló helyszíne volt a Leveleki Sportcsarnok.

Laci is megerősítette, hogy az Ő rendezvényükre is nagyon igyekezzen az a csapat, amely esetleg még nevezni szeretne, mert igen korlátozott most már csak az a létszám, amely még elfogadható.

A „VIII. Bakta Kupa”, garantáltan két napos lesz december 18.-19.-én, csak 32 csapat nevezése lesz elfogadva, ettől nem lesznek többen, s szombaton és vasárnap is, reggel nyolctól, nagyjából este nyolcig fog pattogni a labda. Nos Kedves Focirajongók, az már most garantáltan kijelenthető, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgásának színe-java, s mellettük, rengeteg csupaszív fociimádó fiatal fogja a labdát rúgni, ezen a két decemberi hétvégén Leveleken, s fantasztikus meccsekre van kilátása, a tornákat megtekintőknek.

Nagyon bíznak abban a szervezők, hogy nem fog olyan szinten eldurvulni a járványhelyzet addigra, hogy esetleg kormányzati intézkedések meghozatalára lenne szükség azzal kapcsolatban, hogy a különböző beltéri rendezvények megtartása is korlátozás alá esne. (Ha ez sajnálatos módon mégis így történne, arról is igyekezni fognak mindenkit időben értesíteni !) Tamás és Laci is elmondta, nagyon fontos az, és egyben nagyon szépen megkérnek arra mindenkit, legyen az játékos, vagy néző, hogy aki nem érzi jól magát, esetleg a legminimálisabb gyanúja is felmerül annak, hogy megfertőződött volna a koronavírussal, saját maga, és embertársai védelme érdekében is, semmiféleképpen se legyen résztvevője játékosként, vagy szurkolóként a tornáknak.

A szurkolóknak, kötelező lesz a sportcsarnokban maszkot viselniük, mindkét kupa hétvégéjén, ami alól kizárólag az éppen mérkőzést játszó csapatok tagjai, s a játékvezetők lesznek mentesítve.

Remélem sokaknak szerzünk örömöt azzal Bodnár Zsolt Kollégámmal, hogy 2021. december 05.-én, a „Három Határ Hírei” facebook oldalán, élő közvetítéssel jelentkezünk majd az „I. Leveleki Mikulás Kupa” labdarúgó tornáról, ahonnan terveink szerint a két elődöntőt, majd a bronzmeccset, és a döntőt közvetítjük élőben.

S a cikk szerzőjével, azaz Papp Attilával (PAPSIVAL) pedig, két napon át testközelből találkozhatnak majd a kedves résztvevők a „VIII. Bakta Kupa” mérkőzésein, amelynek a felkért szpíkere leszek két napon át, s igyekszem a helyszínen, a magam szerény eszközeivel, még inkább feldobni a hangulatot.

Aki tehát még nevezni akar, nagyon gyorsan döntsön, mindkét torna esetében, mert igen szűkös már csak az a létszám, amelynek a nevezése még elfogadható. A világhálón megtalálhatóak Szmolka Tamás és Koleszár László főszervezők elérhetőségei, akik készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Találkozzunk a helyszínen, Leveleken, december hónap első és harmadik hétvégéjén, s addig is, akkor is, majd azután is, nagyon vigyázzon Mindenki magára, egyben embertársaira is, mert mindentől, de mindentől fontosabb az emberi egészség és az élet ! Isten Áldja valemennyiük Adventjét szeretetben, boldogságban, békességben, s mindenekelőtt jó egészségben !

Papp Attila (PAPSI) 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280