Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 20:41

Két mérkőzés, két mentő a megyei bajnokságokban

  • Közzétéve Sport hírek

Két megyei focista számára is a kisvárdai kórházban végződött a mérkőzés, szombaton Bartha Ferencet a vásárosnaményi, vasárnap a Tiszaszalka 17 éves kapusát Horváth Eriket a jékei pályáról vitte a mentő az intézménybe.

mentoFotók: (b) szabolcsfociinfo (j) Karika István

Barta Ferencet a Nyírbátor ellen elbukott (0-2) hazai bajnokin érte a sérülés. A Vásárosnamény megyei első osztályú csapatának harminc esztendős középpályásának – a szombat esi CT-vizsgálat – bevérzést mutatott ki a koponyájában, egyelőre megfigyelés, illetve további ápolás miatt nem hagyhatta el az intézményt.

– A mérkőzés utolsó pillanataiban jött egy indítás, ütköztem az ellenfél kapusával, amivel nincs is gond, benne van a játékban, azzal viszont annál inkább, hogy a játékvezető azt mondta: álljak fel, ne szimuláljak – taglalta a történteket a szabolcsfociinfonak Barta Ferenc.

mento barta

– Be sem akarta engedni a nyírbátori orvost, aki jött volna segíteni, pedig meg sem tudtam mozdulni. Ezt azért furcsállom, mert nagyon rosszul éreztem magam, a lefújás után többször hánytam, nem is emlékszem pontosan, hogy kerültem a kisvárdai kórházba. A fejem azóta is fáj, infúziót kapok, hétfőn lesz még egy CT-vizsgálat, annak eredményétől nagyban függ, mikor mehetek haza.

Vasárnap Jékén Horváth Erikért is mentőt kellett hívni. A Tiszaszalka ifjú hálóőre ez első félidő vége felé egy jékei ziccert akadályozott meg, miközben az ellenfél játékosa a Tiszaszalka SE posztja szerint nyújtott lábbal rácsúszott a fejére!

mento karika1

A megmozdulást a játékvezető is szabálytalannak ítélte, így a jékei focista sárga lapot kapott, Erik viszont elkezdett szédülni, így mentőt hívtak hozzá, és kórházba került.  A 17 éves kapus helyére Bodzai Ottó 31 éves csatár került és bár a Tiszaszalka egy percen belül két piros lapot is kapott a második félidő elején, így is "csak" 2-1 lett a végeredmény a hazai csapat javára,. Az eddig győzelmi sorozattal szereplő Tiszaszalka így  a Megyei III. osztály Rétköz csoportban egy pont hátránnyal lekerült Jéke után a második helyre.

mento karika

Erik egyébként már jobban van, kivizsgálás után kiengedték a kórházból, mint írja "egy hétig pihennem kell, de a következő bajnokira ott leszek!!! " 

 Források: szabolcsfociinfo,  Tiszaszalka SE

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280