Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 11:27

Sikeres úszópalánták Beregből

  • Közzétéve Sport hírek

Nyíregyházán rendezték meg  az úszó diákolimpia egyik regionális szintű országos elődöntőjét ,ahol három vármegye legjobb úszói vetélkedtek egymással az érmekért,helyezésekért és nem utolsó sorban az országos döntőbe jutásért.Úszóink ezúttal saját iskolájukat képviselték a rangos eseményen és mindannyian kitettek magukért saját korosztályukban.

Elő1

Kolozsvári Aténa ( Vásárosnaményi ll Rákóczi Ferenc Gimnázium) 50 m-es pillangóúszásban és 100 m-es gyorsúszásban is magabiztos úszással aranyérmet szerzett és ezzel mindkét távon bejutott az országos döntőbe.

Ellő2

Dévai Csenge (Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola ) a dobogó második fokára állhatott fel 50 m-es pillangóúszásban,amivel ő is bejutott az országos döntőbe és hetedik helyen végzett 100 m-es mellúszásban.

Elő3

Simon Dóra(Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola) hajszállal lemaradva az országos döntőt jelentő 3.helytől, negyedik lett 100 m-es mellúszásban és 6.lett 50 m-es pillangóúszásban.

Szabó Dorina(Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola a) hetedik helyen végzett 50 m-es pillangóúszásban és 8.helyen zárt  100 m-es mellúszásban.

Elő5

Szilágyi Panna (Nagyvarsányi Református Általános Iskola) alig néhány hónapos úszómúlttal, 19 .hellyel a középmezőnyben zárt 50 m-es mellúszásban,míg 50 m-es gyorsúszásban 29.lett. Ez azért dicséretes teljesítmény, mert csak az elmúlt nyáron tanult meg úszni.

Dr Pintye Zoltán

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280