Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Akadály és Terepfutó Verseny Dombrádon - MADMAN RACE 4.0

  • Közzétéve Sport hírek

A negyedik alkalommal megrendezett MADMAN RACE 4.0 Akadály és Terepfutó Verseny Dombrádon, ezúttal is maradandó sportélményt nyújtott minden egyes részt vevőnek!

 mad man 3

Egy Kisvárdai és egy Baktalórántházi ízig-vérig sportember, akik fanatikus sport imádatuk mellett, korábban nagy sikerű kispályás labdarúgó tornák szervezésével bizonyították rátermettségüket, és remek szervezőkészségüket, nevezetesen Maklári Gergely és Koleszár László, négy évvel ezelőtt, kedvet kaptak ahhoz, hogy a szívükhöz szintén igen közel álló akadály és terepfutó verseny szervezésébe is belevágjanak.

Valljuk be őszintén, óriási kihívás „tető alá hozni” egy ilyen versenyt, egy fantasztikusan szorgos team munkája nélkül ez lehetetlen is lenne, s meg kellett találni az ideális helyszínt, fel kellett kutatni a támogatókat, s heteken át kellett előkészíteni a pályát, az akadályokat. Különböző távokról, különböző nehézségi fokokról, különböző korosztályokról kell itt igazából gondoskodni, s megfelelő versenyszámokat megtervezni.

Természetesen ezúttal is volt „bulifutam”, s voltak futamok a gyermekeknek is. 2023. július 15.-én, immár negyedik alkalommal igazolta a rendezvény a létjogosultságát, s nagyon sok elégedett versenyző visszajelzése mutatja, hogy a szervezők, igenis elérték a céljukat ! A csodálatos Dombrádi Tisza-part, ideális környezet, s a rengeteg munkával kialakított pályák, akadályok, a verseny színvonalát emelték. Nagyszerű kísérő programok voltak, életmódtanácsadástól kezdve, vércukor szint mérésen át, relaxációs lehetőségig, no meg szelfi boksz révén a siekereket a világhálón is meg lehetett osztani.

mad man 2

A frissítő pontokon, a nagy hőségben lehetett enyhüléshez, szomjoltási lehetőséghez jutni,  VASCO a fantasztikus dj. végig hihetetlenül pörgő, zenei hátteret teremtett, s PAPSI féle szpíkerkedés igyekezett tovább fokozni a verseny hangulatán.

mad man 4

A Tisza part étterme igazi gasztrocsodákkal várta a vendégeket, kísérőket, versenyzőket. Gergőnek  és Lacinak a Csapat, azaz a MADMAN TEAM, nagyon sok segítséget nyújtott, de talán külön is kiemelendő a Maklári és a Vedres családnak, ezeknek a nagyszerű embereknek, az évek óta tanúsított fantasztikus segítőkészsége.  S a két főszervező, már most töri azon a fejét, hogy miként lehetne, 2024.-ben ismét egy szuper versenyt rendezni a Tisza parton, de előtte, valószínűleg februárban, még meglesz a téli verseny is tartva, ami már kétszer volt Kisvárdán, az „Asszony-hegyen”, s egyszer Szabolcsveresmarton, nem kevésbé csodálatos környezetben, még a kopogós hidegben is.

mad man 5

S Kedves Olvasók, most arra kérjük Önöket, hogy egy kicsit „avanzsáljanak” nézővé is, hiszen a mostani verseny után interjúk is készültek az abszolút kategória győztesekkel, akik nyertek már sportágaikban Világ és Európa Bajnokságot is, s egyikük szervátültetett sportolóként érte mindezt el.  Tartsanak továbbra is velünk, higgyék el érdemes,  s nézzék meg az interjúkat, Kiss-Bodolai Fannival, Szőgyényi Csabával, és Mezei László Gergővel !       

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280