Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 6:21

Még kivívhatja a továbbjutást a Fatum Nyíregyháza a Challenge Kupában

Tomas Varga, a Fatum Nyíregyháza vezetőedzője szerint ha csapata kiküszöböli a hullámvölgyeket a játékából, kivívhatja a továbbjutást szerdán a spanyol FP PRO Voley Andalucia ellen a női röplabda Challenge Kupában.

fatum

A szlovákiai tréner a klub közösségi oldalán kedden arról beszélt, azt a formát kell továbbvinniük, amivel szombaton bravúros, 3-1-es sikert arattak a bajnokság nyitófordulójában a Békéscsaba otthonában.

"Spanyolországban gyengébben játszottunk, mint amit tudunk, de Békéscsabán megmutattuk, mire vagyunk képesek. Ezúttal nagyobb hullámvölgyek nélkül röplabdáztunk, ha kellett, hátrányból is sikerült fordítanunk" - mondta a vezetőedző.

"Nyernünk kell, ez nem kérdés. Jobban kell játszanunk, mint Spanyolországban, többet tudunk, mint amit ott nyújtottunk. Ha javítunk az első meccsen elkövetett hibákon, akkor nem okozhatnak problémát. Centerposzton nagyon erős a spanyol csapat, erre kell majd nagyon figyelnünk" - jelentette ki Ivana Jeremic, a nyírségiek szerb ütőjátékosa, aki a múlt szerdai első mérkőzésen 13 pontot szerzett.

A Nyíregyháza 3-1-re kapott ki Spanyolországban, így szerdán előbb 3-0-ra vagy 3-1-re kell győznie, majd az ezt követő aranyjátszmát is meg kell nyernie a továbbjutáshoz.

A 32 közé kerülésért zajló párharc szerdai visszavágója 18 órakor kezdődik a Continental Arénában.

-MTI-

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280