Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Détár Enikő és Sztárek Andrea, A NŐ! Zenés, színházi est Mátészalkán szeptember 17-én

  • Közzétéve Kultúra

A Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Művelődési Központ és Színház új, őszi kamarajellegű programsorozatot indít, ezzel is arra törekedve, hogy a közönség minél tovább élvezhesse a rendezvények nyújtotta közösségi találkozásokat.

Plakát1

Ezért is kapta a kezdeményezés a Szabadtéri Polgári Esték elnevezést, mely névválasztás tükrözi az esemény helyszínét is, amely a Művelődési Központ belső udvara. Első alkalommal, 2021. szeptember 17-én, pénteken 18.00 órától, Détár Enikő és Sztárek Andrea, A NŐ című zenés, színházi estjükkel szórakoztatják a nézőket.

A művésznők a női lét szerepét, fontosságát viszik színpadra: születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig. Mindezt rengeteg humorral, nevetéssel, csodálatos, ismert slágerekkel fűszerezve. Fiataloknak, időseknek, szingliknek, családanyáknak, nagymamáknak, barátnőknek szól a produkció, 0-99 éves korig!

A hatályos rendeletek értelmében az előadást védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják, a program ingyenes.

NKA logo 2012 RGBSzeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Plakát

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280