Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 5:11

A "Csókos asszony" indította az évet Fehérgyarmaton

  • Közzétéve Kultúra

A Pesti Művész Színház két egymást követő napon adta elő Zerkovitz Béla–Szilágyi László két felvonásos operettjét, a Csókos asszonyt. A Pesti Művész Színház (Fogi Színház) 2002-ben alapított, „nem állandó” színházi társulat, amely „kőszínház” nélkül, évente közel 240 gyermek­előadást, továbbá több tucat felnőtt színházi előadást tart országszerte.

csokos e1548405825806fotó ©Fecsek László

Mint Kósa Mónika, a művelődési ház igazgatónője elmondta: a társulat életében szinte már hagyomány, hogy a magyar kultúra napjáról dupla előadással emlékeznek meg, így a szatmári közönség kedden és szerdán is láthatta az előadást. Az egész színpadot beterítő impozáns díszlet, a színészek játéka és a zenekari kíséret teljesen elvarázsolta a közönséget. A darab valódi frissítőként hatott a nézőkre, hiszen a mélyebb hatású jelenetek mellett humorral is bőven meg volt fűszerezve.

A művelődési ház a nyári szünet kivételével egész évben színes műsorkínálattal várja a vendégeit. Leginkább a humorra, a jó kedvre össz­pontosítva számos stand up-os fellépő, zenei műsor és vígjáték látható a színpadon. Mindezek mellett táncház, bábszínház, orvosi előadások és egyéb számos gyermek- és felnőtt foglalkozások is színesítik majd a művelődési központ programkínálatát.

– Fecske László –

forrás: szon.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280