Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 9:04

Társkereső irodák egyéni preferenciákhoz igazodva

  • Közzétéve Életmód

Az 1700-as évekbeli kiadványokban megjelenő személyes hirdetésektől a legmodernebb társkereső irodákig, és online ismerkedős platformokig bezárólag az emberek régóta keresik a lehetőséget a kapcsolatteremtésre.

tarskereso irodak egyeni preferenciakhoz igazodva

A jelenben sorra jelennek meg a különböző online társkeresők, és egyszerű megoldást ígérnek az ismerkedéshez. A statisztikák szerint azonban a regisztrált felhasználók vegyes véleményen vannak a társkereső app-ok és ismerkedős weboldalak tekintetében. Tízből nagyjából hét online randevúzó gondolja úgy, hogy nagyon gyakori, hogy az ezeken a platformokon valótlanságokat állítanak magukról a társkeresők azért, hogy vonzóbbnak, megnyerőbbnek, tisztességesebbnek tűnjenek.

Hagyományos vagy online társkereső?

Sokak szerint az online társkeresés árnyékot vetett a hagyományos értelemben vett ismerkedésre. Egy olyan korban, ahol egyre többen döntenek úgy, hogy kerülik a komoly kapcsolatot; amikor a házasságkötést az elköteleződést érintő normák és viselkedésmódok is jelentősen megváltoznak, még nyíltabb a terep azok számára, akik csupán kalandot vagy anyagi hasznot remélnek a beszélgetésekből.

Természetesen sok a pozitív kimenetelű szerelmi történet, rengeteg pár talál egymásra az interneten keresztül. Fontos azonban szempontba venni azt, hogy nem vagyunk egyformák, és míg van, hogy valaki számára a virtuális tér jobban átlátható és komfortos közeg, mások kevésbé érzik benne otthonosan magukat. Utóbbi célcsoport tagjainak érdemes más ismerkedési alternatíva után nézni, ha a társkereső applikációk és webhelyek nem hozzák el a várt sikert, sőt, csalódássokkal teli pillanatokat okoznak helyette.

Személyre szabottabb és átláthatóbb szolgáltatást kínálnak a profi társkereső irodák, ahol sokkal inkább komoly szándékú, elköteleződni vágyó személyek regisztrálnak annak érdekében, hogy végre rátaláljanak életük párjára. Ilyen esetben a közvetítő feladata, hogy segédkezzen a profilalkotásban, és rá van bízva az is, hogy felállítsa a lehetséges egyezéseket a jelöltek között.

A párkereső oldalak mögött ezt a munkát az algoritmusok végzik el. Azonban az emberi jellem sokkal összetettebb annál, mintsem kategóriákra lehetne bontani a személyiségét és a keresési szempontjait. Az algoritmusok nem képesek kiszűrni azt sem, hogy egy adott társkereső vajon hiteles képekkel indul-e neki az ismerkedésnek.

Egy közvetítő személyesen találkozik a jelöltekkel, segítséget nyújt bármilyen kérdésben és komplex módon szemléli az adott társkereső személyiségét, ismerkedésre vonatkozó elképzeléseit, preferenciáit. Ehhez magas fokú szakértelem, elhivatottság, ön-és emberismeret szükséges. Egy jó közvetítő fel tudja tenni a megfelelő kérdéseket. Sokszor ugyanis maga a társkereső sem tudja konkrétan megfogalmazni, hogy kit is keres maga mellé, pláne abban az esetben, ha már rengeteg csalódás van a háta mögött. Ilyen esetekben egy párközvetítő segítő kezet nyújt és objektív, mégis teljesen személyre szabott módon járul hozzá ahhoz, hogy az ügyfél válaszokra találjon.

Néhány fontos kérdés társkeresés előtt

A webes társkereső módszerek tehát hozhatnak pozitív eredményt, de mielőtt belevágnánk a keresésbe, tegyünk fel magunknak néhány kérdést.

Mennyire szeretnénk elköteleződni és mennyire komolyak a szándékaink?

Elég jól ismerjük saját magunkat? Készen állunk egy kapcsolat nehézségeire a közös fejlődés érdekében?

Milyen embert szeretnénk magunk mellett tudni? Milyen értékrendbeli tényezők mozgatnak minket, hogyan éljük az életünket, milyen céljaink vannak?

Ez csupán néhány kérdés, a vágyaink és céljaink reális megfogalmazásához minél több ilyen, és ehhez hasonló kérdést kell magunknak feltennünk. Így végül számunkra is kikerekednek a preferált tulajdonságok és paraméterek.

Egy Exkluzív Társkereső Iroda színvonalas környezetben, diszkrét módon vezet minket végig a társkeresés rögös, de szép és izgalmas útján. Jó érzés tud lenni az a bizonyosság, hogy a valóságnak megfelelő profilok között válogathatunk, és a közvetítő veleszületett rálátásának, valamint értékes tapasztalatnak köszönhetően olyan jelöltek kerülnek a látóterünkbe, akikkel igen nagy esély van a lehetséges egyezésre. Ez megfelelő kiindulópontot ad a további döntéseinkhez, a randevú minősége pedig onnantól kezdve 50%-ban rajtunk múlik.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280