Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 10:43

Meglepetésajándék tákosi rászorulóknak Robertotól

Minden egy kerítésre fagyott kakassal kezdődött, amelyből egy nagyon jó kis nótát faragott a népszerű mulatós énekes Roberto.

roberto

Ebből dalból kifolyólag lett lett Roberto a nokedli nagykövete, és így készült el a DADATÉSZTA Kft. "Roberto nokedlije" fantázianevű terméke, amelynek piacra kerülése egy hosszú baráti kapcsolat kezdete lett. "I think this is the beginning of a beautiful friendship…"

Hárman fogtak össze, Tiszadada Önkormányzata, a Dadatészta Kft. és a napkori énekes abból a célból, hogy a Beregben élő családokat karácsony közeledtével egy élelmiszercsomaggal és gyermekjátékokkal támogassanak.

Így került Roberto Tákosra, ahol Filep Sándor polgármester barátként várta, és olyan családokhoz kísérte el a mulatós zenészt, akiknél minden fillér számít, ahol a rászorultság mellett betegség is nehezíti a család életét. akiknél nagyon jó helyen vannak az ajándékcsomagok

received 269188751115991

Nem csak az okozott óriási meglepetés volt a családoknak hogy csomagot kapnak, hanem hogy személyesen a mulatós sztár vitte el hozzájuk, és ezúttal nem csak a színpadon énekelve láthatták (mint a tákosi rendezvények rendszeres vendégét), nem csak a Slágert TV képernyőjén nótázva kavargatta a kakaspörköltet, hanem ott volt náluk, a házukban.

received 280698736442832

Az adományozási folyamat ezzel nem állt meg, Roberto karácsonyig, és még utána is hasomló akciókat tervez!

received 2764694880444145

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280