Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Nagyobbat szeretett volna, de a műtét után kisebb lett (+18)

Pert indít orvosa ellen egy török üzletember, mivel egy pénisznagyobbító műtét után kisebb férfiassággal jött ki a műtőből – írja a Daily Mail. 

banan centis

A tehetős bankár 4,7 hüvelyk, azaz átszámítva közel 12 centiméter hosszúságú nemiszervét szerette volna meghosszabbíttatni, az orvosa pedig biztosította, hogy minimum 3 centiméterrel nagyobb lesz kerületében és hosszában is. Ehelyett azonban a 2022-ben elvégzett műtétje után végül mintegy egy centiméterrel megrövidítette az üzletember péniszét.

Habár közvetlenül első beavatkozása után elvégeztek rajta egy második műtétet, amivel végül elérték a kívánt célt, de a férfi most félmillió török líra, azaz átszámítva mintegy 6 millió forint kártérítést követel a plasztikai sebészétől.

A károsult üzletember szerint ugyanis hónapokig hatalmas fájdalmakkal élt, ráadásul több heg még ma is látható férfiasságán. Az orvos azonban január elején a bíróságon tagadta azt a kijelentést, miszerint állítólagosan ígéretet tett a pénisz hosszának és kerületének nagyobbodására is, de azt sem találta igaznak, hogy a végeredmény kisebb lett volna, mint amilyen volt.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280