Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 13, 20:17

Lánclevéllel a lánclevelek ellen

Idegesítők, sokszor bosszantók azok a lánclevelek, amelyeket főleg ünnepek táján kapunk esetlegesen olyan ismerősöktől, akiket már nagyon régen láttunk, vagy messenger csoportokban küldenek tovább.

lanclevel

Hogy mire jók ezek a lánclevelek? Valójában semmire! Vannak olyan levelek, amelyek már évek óta keringenek az interneten, és folyamatosan kapjuk őket az ismerőseinktől, rendszeresen megjelennek facebook csoportokban egy célból, hogy a tapasztalatlan közösségi oldalt használó naivitását kihasználva átverje őt!

Mostanság megjelent a lánclevelek új verziója, ahol magát a lánclevelet, ás azok osztogatóit "támadják" illetve próbálják jobb belátásra bírni! Őszintén szólva ilyen lánclevélnek én kivételesen örülök:

"Kedves Barátaim, Ismerőseim! 

Senkit nem szeretnék megbántani, de arra kérlek Benneteket, hogy NE küldjetek nekem semmilyen lánclevelet! Kedves az aggódásotok, de ne féltsetek, hogy fondorlatosan meghekkelik a nemlétező számlámat. Nem hiszek a barátság-hetekben, a kampány-ölelésekben és nem attól leszek jó anya, hogy elküldöm a "nagyszerű anya vagy" körüzeneteket. Biztosíthatlak Benneteket, nálam minden évben elakad a szerencsehozó kéményseprő gyerek, de mégis folytatja diadalmas útját, tehát nincs minden veszve, szépen halad a dolog - nélkülem.
Az viszont kimondottan haraggal tölt el, ha állítólagos cégek akkor küldenének pénzt beteg gyerekeknek, ha továbbküldöm a levelet. Ha van módja-pénze segíteni, akkor segítsen!!! De ne szabja ilyen feltételekhez, mert az visszataszító. Ha meg nem igaz az egész, akkor az a visszataszító. 
A magam szerény eszközeivel támogatom az Agár Fajtamentést, a Szent Ferenc Állatotthon Alapítványt, a Szemem Fénye Alapítványt és a környezetemben élő kevésbé szerencsés körülmények között élő gyerekeket, beteg embereket. Egyiket sem lánclevelekkel. 
A barátságotok megtisztel. Továbbra is számítok Rátok és bízom benne, hogy a barátaim maradtok (láncok nélkül)."

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280