Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Mocorgós Gyermeknap Nyírmadán

  • Közzétéve Helyi hírek

Magyarországon a Gyermeknapot minden évben májusban, az utolsó vasárnapon tartják. Célja, hogy felhívja az emberek, a világ figyelmét a gyermekek jogaira, helyzetére.

1

Minden figyelmünk, szeretetünk a gyermekekre irányul ilyenkor május végén. De nem csak most, hiszen egész életünk során védelmezzük őket, őrizzük minden bajtól.

2

A mocorgó gyerekházas családokkal együtt ünnepeltük a gyerekeket. Az egyik nap a sportpályán megrendezett színes gyermeknapi programra látogattunk el, ahol a gyerekeket, ugrálóvár, körhinta és zenés műsor várta.

3

Másnap pedig a gyerekházban folytattuk az ünneplést, mókuskerék, horgászos játék, aszt-falfestés, zsákbamacska és sok játék színesítette a délelőttöt. Egy szép napot töltöttünk együtt. Minden gyermeknek, azt kívánjuk, hogy legyen felhőtlen, boldog és szeretetben gazdag gyermekkora!

4

Nem kellenek "nagy programok", nem kellenek ajándékok, csupán annyi, hogy gyermekké váljunk mi magunk is és játszunk együtt átélve, megélve a játék örömét. Ennél nagyobb élményre egyetlen gyereknek sincs szüksége.

Buza Andrea, gyerekház vezető 

567891011121314151617181920

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280