Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Rengetegszer riasztották a tűzoltókat a tegnap esti vihar miatt

  • Közzétéve Helyi hírek

A vasárnap este átvonuló vihar miatt elsősorban elöntött pincékhez, garázsokhoz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

DSCF1049

A legtöbb segélyhívás Nyíregyházáról, Sóstóhegyről és Sóstóról érkezett, ahol lakóházak pincéjét és garázsát öntötte el a hirtelen lehullott nagy mennyiségű csapadék. Így a Fürdő utcában, a Fürdő közben, a Fejedelem és az Álmos utcákban vízeltávolításhoz kérték a tűzoltók segítségét, ezeken a helyeken, 50-70 centiméteren állt az épületekben az esővíz.

DSCF1048

De a szabolcsi megyeszékhelyen a Csalogány közben és Nyírpazonyban is, a Kabalási út egyik ingatlanában hasonló feladat adott munkát a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak.

DSCF1040DSCF1041

Tiszalökön, az Aranypatak utcában egy épület tetejét bontotta meg a viharos szél, Székelyben pedig az Ilyés Gyula utcában egy lakóház kéménye dőlt le és beszakította az épület tetőhéjazatát és födémszerkezetét. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók távolították el a sérült épületrészeket, majd az önkormányzat által biztosított anyaggal a sérült tetőrészt befedték. Személyi sérülés nem történt, az ott élők a tető kijavításáig rokonokhoz költöztek.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Borbás László tű. törzszászlós, Nyíregyháza HTP

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280